AK Parti'de Yel'ler esecek

Seçildikleri günden bu yana hem Çerkezköy'de hem de büyükşehirde ortak hareket eden AK Partili meclis üyelerinin pazartesi akşamı Tekirdağ'daki iftarda bir araya gelmesi, siyasi kulisleri hareketlendirdi. Buluşmada par

Çerkezköy 21.06.2016 18:04:00 0
AK Parti

Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Ömer Kılınç'ın, kendi partisinin meclis üyesi arkadaşlarına Tekirdağ Yelken Kulübünde verdiği iftar yemeğine, son dakikada AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yel de katıldı. İftar sonrasında paylaşılan hatıra fotoğrafı ise siyasi kulislerde yeni söylemlere yol açtı.  Milletvekili seçildiği günden bu yana kısa sürede iki seçimi geride bırakan Mustafa Yel'in il başkanı Ahmet Akçay ve bazı ilçe başkanlarıyla arasındaki soğukluğun aksine, AK Parti'nin büyükşehirdeki muhalefet önderleriyle iftarda bir araya gelmesi teşkilat içinde farklı yorumlandı.

 

İftar sonrası sohbet gece yarısına kadar sürerken, AK Parti'nin Tekirdağ'daki seçilmiş siyasetçileri Milletvekili Mustafa Yel ve iftara ev sahipliği yapan Ömer Kılınç ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Remzi Garip, Ali Rıza Eti, Nevzat Bahar, Bülent Can, Akın Yılmaz, Hasan Ergin, Halil İbrahim Yerlioğlu, Ekrem Orhan Yılmaz, Mustafa Çetin'in son günlerde ayyuka çıkan il ve ilçe başkanlıkları sorunlarının tartışılıp tartışılmadığı şimdilik gizemini korurken, önümüzdeki süreçte AK Parti Tekirdağ, Çerkezköy ve Ergene'nin de içinde bulunduğu bazı sorunlu ilçelerde nasıl şekilleneceğinin habercisi oldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10