İftar sofrası İstasyon Mahallesinde kuruldu

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının altıncısı bu akşam İstasyon Mahallesi'nde verildi. İstasyon Camii yanında verilen sokak iftarın

Çerkezköy 22.06.2016 18:09:00 0
İftar sofrası İstasyon Mahallesinde kuruldu

“GÖNÜLLER BİR OLUYOR”

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşulduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.

 

“BERABER İFTAR AÇIYORUZ”

Ramazan ayı boyunca her mahallede kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar ile birlikte olunacağını kaydeden Akay “ İlk sokak iftarımızı Fatih Mahallemizde kurmamızın ardından ikinci sokak iftarımızda Cumhuriyet Mahallesi’nde, üçüncü sokak iftarımızı Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, dördüncü sokak iftarımızda yine Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Kızılpınar’da ikamet eden vatandaşlarımız ile ve beşinci sokak iftarımızda Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu İstasyon Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

PERŞEMBE GÜNÜ İFTAR SOFRASI FEVZİ PAŞA MAHALLESİ’NE KURULUYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarlarının 23 Haziran Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi Fevzi Paşa İlkokulu bahçesinde verilecek iftar ile devam edeceğini belirten Akay, 24 Haziran Cuma günü Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önünde, 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde, 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının sona ereceğini kaydetti.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10