8.iftar Veliköy'de gerçekleşti

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının sekizincisi önceki akşam Veliköy Mahallesi'nde verildi. Veliköy Belediyesi eski Binası önünde veri

Çerkezköy 26.06.2016 19:11:00 0
8.iftar Veliköy

YOĞUN KATILIM OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı Veliköy Mahallesi’ndeki sokak iftarına Veliköy Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluştuğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi. 

 

“VATANDAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇIYORUZ”
Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar ile birlikte olunacağını kaydeden Akay “ Şimdiye kadar Fatih Mahallemizde, Cumhuriyet Mahallemizde, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, Kızılpınar Mahallemizde, Bağlık Mahallemizde, İstasyon Mahallemizde ve Fevzipaşa Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu Veliköy Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” açıklamasında bulundu. Başkan Akay, 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının sona ereceğini kaydetti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10