Başkanlara teşekkür plaketi

Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret ettiler.

Kapaklı 28.06.2016 18:10:00 0
Başkanlara teşekkür plaketi

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” 

Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman, Yönetim Kurulu üyeleri Leyla Bingöl Tekin, Melihat Ergin ve Dursun Akdal ilk olarak bu güne kadar vermiş olduğu maddi ve manevi destelerinden dolayı Belediye Bakanı Vahap Akay’a teşekkür ettiler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay elinden geldiği ölçüde her türlü yardımı yapmaya hazır olduğunu dile getirerek, her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman Belediye Başkanı  Vahap Akay’a plaket takdim etti.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra ise Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Ziyaretten ötürü Cem Evi Başkanı İrfan Duman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Mandalı “ Derneklere her zaman elimizden geldiğince yardım yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Ziyaretin sonunda Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman, Başkan Mandalı’ya plaket takdim etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10