Otobüs firmalarında bayram beklentisi

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması dolayısıyla Çerkezköy'deki otobüs firmaları bayram tatili beklentisi içinde. Otobüs firmalarının temsilcileri bugüne kadar talep gelmediğini ancak Cuma gününden y

Çerkezköy 30.06.2016 18:18:00 0
Otobüs firmalarında bayram beklentisi

YAKIN YERLER TERCİH EDİLİYOR

 Çerkezköy’de uzun yıllar Truva ve Kamil Koç Otobüs firmalarının Müdürlüğünü yapan tecrübeli işletmeci Necdet Çalışkan ve Pamukkale Seyahat Çerkezköy Müdürü Nihat Macit,9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyenlerin çoğunlukta olacağını ancak uzak yerlere  gidenlerin çoğunun gittiğini ve gidecek olanların ise yakın il ve ilçelerde bulunan akraba,eş dostlarına gitmeyi tercih edeceklerini  belirttiler.

 

“HALKIMIZA EKSİKSİZ YETERLİ HİZMET VERİYORUZ”

 Necdet Çalışkan, “Yıllardır bu sektörde en iyi şekilde halkımıza hizmet veriyoruz. Bayram ya da yılbaşı tatillerinin uzun olduğu dönemlerde vatandaşlarımızın bir çoğu hem bu tatil fırsatı değerlendirmek hem de akraba ya da eş, dostlarıyla birlikte olmak için tatili değerlendirme yoluna gidiyor. Bu Ramazan Bayramında da tatilinin de hafta içine gelmesiyle birlikte cumartesi pazarla birlikte toplam 9 gün tatil var. Uzak il ve ilçelere olmasa da  vatandaşlarımız yakın il ve ilçelerde bulunan akraba, eş dostlarına gitmeyi tercih edeceklerini düşünüyorum. Şu anda otobüsler normal doluluk oranlarında  seferlerini  sürdürüyor.  Cuma akşamı itibariyle yoğunluk yaşayabiliriz. Çerkezköy’de hizmet veren otobüs firmaları bayramlarda halkımıza eksiksiz hizmet verecek kapasitede yeterli ve donanımlı otobüslere sahiptir.”dedi.

 

SIKINTI YOK

Pamukkale Seyahat Çerkezköy Müdürü Nihat Macit Macit “ Her zaman olduğu gibi özellikle tatillerin uzun olduğu bayramlar dönemlerinde vatandaşlarımızın talepleri daha yoğun olması dolayısıyla otobüs firmaları olarak bizler yoğunluk nedeniyle her hangi bir aksaklık ve her hangi bir sıkıntı ve mağduriyet yaşanmaması için günler öncesi önlemimizi alıyoruz. Bizler için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Eğer müşteriyi memnun ederseniz her hangi bir yere gideceğinde ilk tercih nedeni siz oluyorsunuz.Ç erkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak,vatandaşlarımızı mağdur etmemeye ve müşteri memnuniyetine özen gösteriyor ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yarışıyoruz.Bu bayramda 9 günlük tatilin olması yolcu kapasitemize yaşanacak artış bizleri sevindiriyor. Dönüşlerde de ayni yoğunluk yaşanacaktır. Ancak yoğunluk Cuma,Cumartesi Pazar ve Pazartesi günü yaşanacaktır.Firmalar olarak önlemimizi aldık. Her kes gideceği yere ulaşacak. sıkıntı yok.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10