İki gün açık kalacak

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir'den Çerkezköylülere müjde. Başkan Aydemir İlçe halkının bayramda ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılaması için Çerkezköy

Çerkezköy 30.06.2016 18:19:00 0
İki gün açık kalacak

“BAYRAM DOLAYISIYLA 7/24 HİZMET VERECEĞİZ”

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Aydemir dün yaptığı açıklamada “Çerkezköy Pazarcılar esnafı olarak Bayramın 9 günlük tatil süresince ilçe halkımız mağdur olmaması için yönetim kurulumuz derneğimiz üyesi Pazar esnafıyla önceki gün bir araya gelerek konuyu görüştük ve tüm esnaf arkadaşlarımız bu talebimize olumlu yaklaştı. Hepimiz bir noktada birleştik ve ilçe halkımızın 9 günlük tatil süresince mağdur olmaması için ihtiyaçlarını karşılamalarını istedik. Pazar Pazarı dahil olmak üzere pazarı Pazartesiye bağlayan gece olmak üzere Pazartesi günü gece saat 02.00’ye kadar Kapalı Pazar yerinde tüm esnaflarımız ilçe halkımıza 7/24 aralıksız satış yaparak hizmet vereceklerdir. Bu şekilde bölgemizde de Çerkezköylü Pazar esnafları olarak bir ilke imza atarak halkımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına önem verdiğimizin bir göstergesi olduğuna inanıyoruz” dedi.

 

“PAZAR YOK BİR ŞEY BULAMAYACAĞIZ KAYGISI YOK”

Başkan Cevdet Aydemir “ 9 günlük bayram tatili nedeniyle Pazar kurulmayacak diye de bir şey söz konusu değil. Elbette bayramın son gününe denk gelen Perşembe pazarda kurulacak ancak bayram olması nedeniyle pazarda esnaf sayısı az olabilir. Bizler bunu da göz önünde bulundurtarak ilçe halkımız 9 günlük bayram tatili süresince ihtiyaçlarını gidermeleri  ve mağdur olmamaları için dediğim gibi Pazar günü Pazar pazarımız pazartesi günü de ayni şekilde devam edecek gecede Pazar yeri alış verişlere açık olacak ve bu nedenle halkımıza 7/24 aralıksız hizmet vereceğiz. Bu nedenle ilçe halkımız Pazar yok bir şey bulamayacağız kaygısı yaşamadan önceden ihtiyaçlarını tedarik etmiş olacak. Yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla tüm ilçe halkımızın bayramını kutluyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10