"Ramazan ruhunu hep birlikte yaşıyoruz"

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri Murat Yaraşır, Salih Azbay ve Mustafa Karataş basınla birlikte iftarda buluştu.

Çerkezköy 30.06.2016 18:20:00 0

“SORUNLARI ATLATACAKTIR”

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetiminin Çınar bahçe Lokantasında önceki akşam basına düzenlediği iftar programında konuşan İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bu akşam siz değerli basın mensuplarımızla hem iftar yapalım dedik hem de Sosyal Politikalar Başkanımız sizlere çalışmalarımızla ilgili bilgi vermek amacıyla birlikte olalım istedik. Bizleri kırmayarak geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.Öncelikle Atatürk Hava Limanında meydana gelen terör olayını kınıyoruz.Milletimizin birliğiyle bu sorunlarımızı atlatılacaktır” dedi.

 

“İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE BİRLİKTE İFTAR AÇIYORUZ”

Başkan Abdullah Öğe “ Biz bu güne kadar Lüks iftar sofralarında bulunmadık. Ramazan ayı başından bu yana hep ihtiyaç sahipleriyle iftar açtık ve açmaya devam ediyoruz.İhtiyaç sahiplerine kendi yanımızda götürdüğümüz erzaklarla iftara 5 kala çat kapı programımızla gidiyor ihtiyaç sahipleriyle birlikte iftar açıyoruz.Bu şekilde ilçemizde ramazan ayın başından bu yana yaklaşık 400 eve ulaştık ve ramazan sonuna kadarda bu çat kapı iftar programlarımız devam edecek.Erzakları kendi aramızda arkadaşlarımız arasında topladığımız para ile alıyoruz. Genel Merkezimizin de teşkilatımıza gönderdiği alışveriş çeklerini ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Bizim bu gerçekleştirdiğimiz programımız ile ihtiyaç sahipleri ile birlikte ramazan ruhunu birlikte yaşamak ve ayni zamanda ramazan ruhuna uygun çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle bu ramazan ayında çat kapı iftar programlarımız keyifli geçiyor ve keyif alıyoruz” diye konuştu.

 

“YEŞİLKÖY’DEKİ KANLI TERÖR OLAYINI KINADI”

Başkan Öğe’nin ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır konuşma gerçekleştirdi. Yaraşır “ Ak Parti Çerkezköy İle Başkanlığımızın öncülüğünde, Sosyal Politikalar Başkanlığımızca, ramazan ayı içerisinde yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi aktarmadan önce , Atatürk Hava Limanındaki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum. Genç yaşlı çocuk ayrımı yapmadan herkesi hedef alan eli kanlı teröristler ile onların arkasındaki mihrakları şiddetle lanetliyorum. Biliyoruz ki bu son çırpınışlarıdır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik terörist eylemler asla amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimi bu hain saldırılar karşısında her zaman metanetini korumuştur ve korumaya devam edecektir” dedi.

 

“SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ”

Yaraşır “ Ak Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımızın organizasyonluğunu yaptığı ve sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında ilçe teşkilatımızla gerçekleştirdiğimiz her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da daha geniş kapsamlı olarak,ilçemizde ikamet eden yardıma muhtaç ailelerin evlerini ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz.Ramazan ayı içerisinde tüm mahallelerimizde evlerini ziyaret ederek tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 600 aileye erzak kolisi ve 500 aileye kendilerinin rahatça gidip alışveriş yapabilecekleri erzak çeki yardımında bulunduk. Ayrıca semtimizde bulunan tüm mahallelerimizde yine tespit ettiğimiz yardıma muhtaç 400 kişiyi iftar programlarımızda ağırladık. Sosyal sorumluluk projelerimizden biri daha olan mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ‘Sofranız soframız, gönüllerimiz bir’ diyerek ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları  ve mahalle başkanlarımız ile 110 eve de çat kapı iftarında sofralarına misafir olduk. Bizi evlerinde ağırlayan ailelerimize çok teşekkür ederiz. İlçe Gençlik Kollarımız,’İftara 5 kala’ programı çerçevesinde her gün yollarda,duraklarda evine yetişemeyen vatandaşlarımıza iftariyelik ikramında bulundular.Ak Parti Çerkezköy ilçe Teşkilat binamızda  tüm teşkilat mensuplarıyla sahur programında bir araya geldik.Yardımlaşmanın ve kaynaşmanın olduğu bu mübarek ayda yardımlar daha bir anlam taşıyor.Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzündeki mutluluğa vesile olan ,başka ilçe Başkanımız Abdullah Öğe olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor,bu organizasyonda emeği geçen herkesten Allah razı olsun’ diyorum. Yaklaşan ramazan bayramı münasebetiyle tüm halkımızın ve İslam aleminin ramazan Bayramını tebrik eder,hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ederim” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10