Belediye'ye engelli aracı hibe etti

Çerkezköy belediyesiyle ambalaj atıklarının ilçeden bedelsiz toplanması konusunda sözleşmesi bulunan Yuni Geri Dönüşüm firması belediye de engelli vatandaşlara tahsis edilmek üzere Ford marka (3+1) Engelli

Çerkezköy 1.07.2016 19:31:00 0
Belediye

AKAY’DA KATILDI

Çerkezköy’de ambalaj atıklarının toplanması konusunda hizmet veren Yuni Geri Dönüşüm firması, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırma adına Çerkezköy Belediyesine Engelli aracı hibe etti. Dün Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen engelli aracı teslim programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Yuni Geri Dönüşüm firması sahipleri Nazan- Tolga Kerem Dönmezer, Yuni Geri Dönüşüm firması Çevre Mühendisi Aydın Denktaş ve Çerkezköy Belediyesi Çevre Mühendisi Furkan Tülün katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediyeye engelliler için hibe edilen araç bir tekerlekli sandalye kapasiteli, ön kısmında da üç koltuğu bulunuyor. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri hibe edilen aracı denerken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da araç ile test sürüşü gerçekleştirdi. Bu anlamlı destek için firma yetkililerine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Engelleri ortadan kaldırmak adına belediyemizin çalışmaları tüm hızıyla devam edecektir. Engelsiz Çerkezköy yaratmak için tüm enerjimizle gece gündüz demeden çalışacağız. Büyük bir duyarlılık örneği gösteren Yuni Geri Dönüşüm firması sahiplerine ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Engelli kardeşlerimizi mutlu ettiysek ne mutlu bize. Her zaman yanlarında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10