Kafa kafaya çarpıştılar

Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde bulunan Yünsa Kavşağı Işıklar mevkiinde meydana gelen kazada iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çerkezköy 1.07.2016 19:41:00 0
Kafa kafaya çarpıştılar

KULLANILMAZ HALE GELDİ

Kaza önceki akşam saat 00.30 sıralarında Çerkezköy-Kapaklı Yolu üzerinde Işıklar Mevkinde meydana geldi. Çerkezköy’den Kapaklı istikametine seyir halinde olan Cemil Güngör idaresindeki 34 UU 0031 plakalı otomobil, Kapaklı-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan Mehmet Güler yönetimindeki 59 TM 395 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Her iki sürücü de kazayı yara almadan atlatırken; iki araç da kullanılamaz hale geldi.

 

YARALI YOK

Kazanın ardından sürücülerden Cemil Güngör “ Araç ile geçerken ışıklar kontrollü geçiş modundaydı. Bende yavaşlarken, Kapaklı istikametinden gelen bir araç durdu. Ben de bu sırada ışıklardan geçerken, diğer taraftan gelen araç beni fark edemedi ve kafa kafaya çarpıştık” diye konuştu. Kazada yaralanan olmazken, büyük hasar gören araçlar ise olay yerine gelen çekici vasıtasıyla kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, tedbir amaçlı araçlar yoldan kaldırılana dek kaza mahallinde bekledi. Kaza esnasında araçlardan yola savrulan parçalar ise itfaiye ekipleri tarafından temizlendikten sonra yolda trafik akışı normale döndü.


0282 726 91 91
0282 747 65 10