Kubilay'dan personele başarı belgesi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy polisevinde düzenlenen törende 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında başarılı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdareci, öğretmen ve pe

Çerkezköy 1.07.2016 19:45:00 0
Kubilay

“EĞİTİM EN ÖNEMLİ MESELEMİZ”

Törende konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Öncelikle başarılı bir Eğitim-Öğretim Dönemini geçirdiğimiz için Milli Eğitim camiasındaki tüm idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi. En önemli meselelerinin eğitim olduğunu söyleyen Kubilay “ Bunun için tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımızla gerçekten büyük bir seferberlik başlatmış durumdayız. Çerkezköy, nasıl Türkiye’de sanayi alanında önde gelen bir ilçe ise aynı şekilde eğitim alanında da adından söz edilir marka bir kent olması için tüm enerjimizi sonuna kadar kullanıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kubilay “ Geçtiğimiz eğitim ve öğretim döneminde titiz ve ciddi çalışmalar sonucu Okul Öncesi Eğitim Seferberliği, Okuma Yazma Seferberliği, Halk Eğitim Kampanyası, Çerkezköy Okuyor gibi birçok başarılı proje ve programa imza attık. İlçemiz eğitiminde hayati öneme sahip Eğitim Kampüsü Projesi hayata geçti. Eğer bir adım daha önde olmak istiyorsak daha fazla çalışmamız gerekiyor. Her zaman söylediğim gibi: Başarı tatlıdır ama ter kokar. Daha fazla terleyeceğiz, daha fazla çabalayacağız ve amaçlarımıza ulaşmak için her türlü fedakârlığı hep beraber yapacağız. Geçtiğimiz eğitim – öğretim sezonunun sonunda Çerkezköy Yıldızlarıyla Buluşuyor etkinliğimizin ikincisini gerçekleştirdik. Bizlerin gurur kaynağı olmuş öğrenci ve öğretmenlerimizi hep beraber bir kez daha takdir etme imkânı elde ettik.Önümüzdeki Eğitim ve Öğretim döneminin gerekli hazırlıklarına başlıyoruz. Bu başarılarınızın önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de devam etmesini diliyorum.Bu duygu ve düşüncelerle geçtiğimiz eğitim – öğretim dönemindeki başarılarınızdan dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Şube Müdürlerimizi, öğretmen arkadaşlarımıza, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10