"Sizler bizim göz bebeğimizsiniz"

Kapaklı Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine ve gazileri önceki akşam iftar yemeğinde ağırladı.

Kapaklı 3.07.2016 18:00:00 0

MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Kapaklı Hawthorn Suites By Wyndham’da düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen,  AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin,  ÇOSB yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, kulüp başkanları, gaziler, şehit aileleri, çok sayıda davetli katıldı.İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz davetlileri kapıda karşılayarak tek tek “hoş geldiniz” derken, iftar programı boyunca misafirleriyle yakından ilgilendiler.

 

“BİR ARAYA GELMEK İSTEDİK”

Okunan ezanın ardından İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın okuduğu duayla oruçlar açılırken, iftarın ardından konuşma gerçekleştiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz “ Bugün kutsal bir gecede olan Kadir Gecesinde bir aradayız. Ramazan ayı 11 ayın sultanı, bizleri birbirimize bağlayan bir aydır. Kadir gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gün. Bizlerde böyle bir günde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelmeyi uygun gördük. Ramazan ayımızın birlik ve beraberliğimizi arttırmasını temenni ediyorum. “ dedi.

 

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZSİNİZ”

Ülkemizin özellikle son bir yıldır zor bir süreçten geçtiğini söyleyen kaymakam Gürbüz, “Bölücü Terör örgütüne karşı mücadele son safhaya ulaşmış durumda biz biliyoruz ki terör örgütü asla emeline ulaşamayacaktır” diye konuştu. Gürbüz “ Şehit aileleri bizlerin her zaman göz bebeğidir. Her zaman Kaymakamlık olarak şehit aileleri ve gazilerimiz birinci önceliğimiz olmuştur” diye konuştu. Konuşmasının sonunda katılımcılara hayırlı Ramazanlar dileyen Kaymakam Gürbüz,  Kadir gecelerini tebrik ederek yaklaşan ramazan bayramlarını kutladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10