Protokol üyeleri ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy Protokolü Ramazan Bayramının ilk gününde Belediye önünde vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çocuklara 'Bayram harçlığıâ

Çerkezköy 5.07.2016 17:59:00 0
Protokol üyeleri ilk gün bayramlaştı

SAAT 12.00-13.00 SAATLERİ ARASINDA BAYRAMLAŞTILAR

Ramazan Bayramı’nın ilk günü Çerkezköy’de protokol ile halk, saat 12.00-13.00 arasında Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen bir programla bayramlaştı. Programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile eşi Fisun Kubilay, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksel Söylemez, belediye birim müdürleri ve personelleri, Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Şube Başkanı Bağlık Muhtarı Tahsin Akgün ile mahalle muhtarları, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Çerkezköy Belediyesi eski meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İLÇE BAŞKANLARI ŞEHİR DIŞINDA OLDUKLARI İÇİN KATILMADILAR

Diğer yandan Çerkezköy Belediyesi önünde gerçekleştirilen protokol bayramlaşma törenine Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel şehir dışında oldukları için katılmadılar.

 

BAŞKAN AKAY BU BAYRAMDA ÇOCUKLARI UNUTMADI

Bayramlaşma törenine katılanlara kuru pasta, çikolata, meşrubat, tatlı ve soğuk içecek ikram edildi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen Protokol Bayramlaşmasında çocukların ilgi odağı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Ramazan Bayramı’nda kendisi ile bayramlaşan çocuklara 5’er ve 10’ar TL bayram harçlığı dağıtan Vahap Akay, bu bayram da çocukları unutmadı.

 

ZAMAN ZAMAN ZOR ANLAR YAŞADI

Başkan Akay’ın kendisi ile bayramlaşan çocuklara harçlık dağıttığını duyan çocuklar, protokol bayramlaşmasının yapıldığı Çerkezköy Belediyesi önüne akın ederken, harçlık dağıtan Akay çocukların izdihamında zaman zaman zor anlar yaşadı.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10