Kapaklı'da ilk gün bayramlaştı

Kapaklı'da da Protokol üyeleri Bayramın birinci günü bayramlaştı. Recep Güven Parkı'nda gerçekleştirilen törende Belediye Başkanı İrfan Mandalı, katılımcılara projeler hakkında bilg

Kapaklı 7.07.2016 16:56:00 0
Kapaklı

BAYRAMLAŞMA RECEP GÜVEN PARKINDA YAPILDI

Recep Güven Çay Bahçesinde Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 10.00’da düzenlenen bayramlaşma törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Belediye Meclis üyeleri Akın Yılmaz, Mahir Aras, Turan Çakan, İlhan Çetinkaya, Erol Özkan, Mustafa Serat, Kemal Kenar, Ender Dubaz, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür, Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder, Havzalılar Dernek başkanı Zalif Çavdar, Ülkü Ocakları temsilcileri, Muhtarlar, TSD Kapaklı Şubesi üyeleri ile vatandaşlar katılırken, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ise izinde olması sebebiyle törene katılmadı.

 

“HUZURDAN BAHSETMEMİZ MÜMKÜN OLAMAZDI”

Törende konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “ Tüm Kapaklı halkımızın mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bizler batıda her ne kadar huzur ve barış içerisinde yaşıyorsak, güneydoğuda bundan bahsetmek mümkün değil. Terörün maddi anlamda ülkemize büyük zararları oldu. Ülkeye yapılacak yatırımların birçoğu terörle mücadele için harcanıyor. Bu coğrafyadan bahsederken başta ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarını unutmamamız gerekiyor. Eğer onlar bize bu vatanı armağan etmeselerdi şuan ki bayramdan, huzurdan bahsetmemiz mümkün olmazdı. Ben bu sebeple başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

EN İYİ YATIRIMLARI BEKLİYORUZ

Devlet yatırımları hakkında da bilgi veren İrfan Mandalı, “İlçemizde Hükümet konağının temeli atılırken, noterimizde hizmete başladı. Hastane için çalışmalar devam ediyor, inşallah önümüzdeki aylarda temeli atılır. ÇOSB’nin mevcut hastaneden hoşnut olmadığını ve bu konuda kendilerinin destek olacağını biliyorum. Biz artık yeni bir ilçeyiz. Artık kendi ayaklarımız üzerinde durmamız gerekiyor. Devletten, hükümetten yapabilecekleri en iyi yatırımları Kapaklı olarak bekliyoruz” dedi.

 

AĞUSTOS AYININ İLK HAFTASINDA İHALEYE ÇIKACAK

Kapaklı Kültür Merkezi projesinin Ağustos ayının ilk haftasında ihaleye çıkacağını sözlerine ekleyen Mandalı, “Spor Salonu içinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine verdiğimiz yetkiyi geri aldık. Spor salonumuzun temelini 2017’de Kapaklı Belediyesi olarak biz atacağız. Kapaklımıza kapalı spor salonu kazandırmış olacağız. İlçemize ayrıca iki tane çay bahçesi kazandırdık. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit parklarımızı biraz eksikleri var ama Temmuz’un sonuna kadar eksiklikleri tamamlanıp sizlerin hizmetine sunulmuş olacak” açıklamasında bulundu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10