Asbaş "Genç bir kadro kurduk"

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve bu yıl genç bir kadro kurarak hedeflerine ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

11.07.2016 19:54:00 0
 Asbaş

TAKIMI YÜZDE 90 YENİLEME KARARI ALDIK

Başkan Kazım Asbaş Çerkezköy Doğanspor’un Tekirdağ 1.Amatör Kümenin başarılı takımı olduğunu ancak geçen sezon bazı yaşanan olumsuzluklar nedeniyle hedeflerine ulaşamadıklarını kaydederek “Çerkezköy Doğanspor olarak geçen yıl hedefimiz Süper Amatör Ligdi. Ancak takım içinde yaşadığımız bazı olumsuzluklardan dolayı takımda istenilen verimi alamadık ve hedefimize ulaşamadık. Bu yıl güçlü bir kadro oluşturmayı planlıyor ve hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadık. Yönetim olarak takımı yüzde doksan yenileme kararı aldık ve bu nedenle önümüzdeki günlerde ciddi transferler yaparak takımı kadromuzu güçlendireceğiz. Bu arada antrenör arayışlarımızı da sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

“BU SEZON DOĞANSPOR KENDİNDEN SÖZ ETTİREN BİR TAKIM OLACAK”

Asbaş  “Çerkezköy Doğanspor bir zamanlar adından çok söz ettiren ve yetiştirdiği oyuncularla da efsaneleşen bir kulüp olması dolayısıyla bu misyonunu önümüzdeki yıllarda ve daha uzun yıllar sürdürmesi için takım kadromuzun her mevkiini güçlü oyunlarla takviye ederek güçlendirmek için gerekli çalışmaları başlattık. Oluşturacağımız takım kadromuz ayni zamanda bölge kulüplerimize de örnek teşkil edecek ve kendinden söz ettiren bir takım olacak. Dediğim gibi bizim tek hedefimiz var oda yeni sezonda Süper Amatör Lige yükselmektir. Bu nedenle yeni sezonda takımın başına disiplinli ve takım içinde birlik ve beraberliği sağlayacak sporcu kardeşlerimize ağabeylik yapacak bir antrenörü iş başına getirmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konularda kamu oyuna daha geniş bir açıklamada bulunacağız.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10