Allah görmediği evladına bağışladı

Bölücü terör örgütünün 9 Temmuz tarihinde Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Cevizli Köyü Jandarma Karakoluna teröristlerce bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda yaralanan Jandarma Er Recep

Çerkezköy 11.07.2016 22:54:00 0
Allah görmediği evladına bağışladı

MARDİN GAZİSİ AİLESİNE KAVUŞTU

Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı Cevizli Köyü Jandarma Karakoluna teröristlerce bomba yüklü kamyonla düzenlenen hain saldırıda yaralanan Çerkezköylü 21 yaşındaki Jandarma Er Recep Hünerli tedavisinin ardından Çerkezköy’deki ailesine kavuştu. Önceki akşam saat 22.00 sıralarında ailesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi No: 59 adresinde dualar eşliğinde karşılanan Gazi Recep Hünerli ilk olarak askerde olduğu için hiç göremediği 2 aylık bebeği Çınar Eymen Hünerli’yi kucağına aldı.

 

SANA KAVUŞMAYI HAYAL ETTİM CANIM OĞLUM

Hünerli, oğluna sarıldığı esnada ‘sadece seni düşünüp sana kavuşmayı hayal ettim canım oğlum’ demesi ailesi, akrabaları ve komşularını gözyaşlarına boğdu. Anne Hünerli ise kınalı kuzuma sağ selim kavuştum diyerek oğlunun boynuna sımsıkı sarılarak ‘Vatan Sağolsun” diye haykırdı. Recep Hünerli’nin eşi Gamze Hünerli de eşini karşısında görür görmez gözyaşlarına hakim olmazken, dakikalarca meydana gelen patlamadan sağ kurtulan eşine sımsıkı sarılarak hasret giderdi.

KENDİSİ İÇİN KURBAN KESİLDİ

Kasım ayının 5’inde askere giden ve 9 Temmuz tarihinde bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu yaralanan Recep Hünerli Mardin‘den bindiği uçakla Sabiha Gökçen Havaalanına ardından da akrabaları aracılığıyla Çerkezköy’deki baba ocağına ulaştı. Ailesi ve yakınları tarafından dualar eşliğinde karşılanan Gazi Hünerli, tüm yakınlarıyla hasret giderdikten sonra kendisi için kurban kesildi.

VATANIMIZ SAOLSUN

Kurban kesiminin ardından kendisini bekleyen sevenleriyle birlikte kısa süreli hasret gideren Recep Hünerli daha sonra evine çıkarak istirahata çekildi. Kırklareli Kofçaz’lı olan 21 yaşındaki Jandarma Er Recep Hünerli, “ Ben aslen Çerkezköy’lüyüm. söylenecek çok söz olsa da diyebileceğim tek şey aileme kavuştum ve vatan saolsun. Vatanımız için canımızı seve seve feda etmeye hazırım. Meydana gelen patlamada şehit olan silah arkadaşlarıma Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine de başsağlığı diliyorum. Benimle birlikte yaralanan arkadaşlarıma da Allah’tan şifalar diliyorum” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10