Halkın huzuru için uygulamalar sürüyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ülke genelinde yaşanan terör olaylarından dolayı Çerkezköy'ün giriş ve çıkışlarında 24 saat esasına göre As

Çerkezköy 13.07.2016 19:19:00 0
Halkın huzuru için uygulamalar sürüyor

24 SAAT ESASINA GÖRE UYGULAMALAR DEVAM EDİYOR

Ülke genelinde yaşanan terör olaylarından dolayı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tedbir amaçlı Asayiş ve trafik kontrollerine devam ediyor. Gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Uygulaması’nda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 24 saat esasına göre dönüşümlü olarak kontrolleri gerçekleştiriyor.

 

ARAÇLAR VE SÜRÜCÜLERİ KONTROL EDİLİYOR

Asayiş ve Trafik uygulamasında durdurulan araçlarda belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de (Genel Bilgi Toplama) bakıldı. Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan araçlar da bağlanarak Yedi Emin Parkı’na kaldırılıyor.

 

UYGULAMALAR SIKLIKLA DEVAM EDECEK

Yapılan uygulamada çok sayıda GBT kontrolünün yanı sıra durdurulan araçların içi ve bagajları didik didik aranıyor. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edeceğini ifade ettiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10