Tarafları biber gazıyla ayırdılar

Çerkezköy'de önceki akşam iki grup arasında kavga olayı meydana geldi. Çıkan kavganın ardından nöbette olan tüm polis ekipleri yapılan anonsla Polis merkezine çağrılırken, tarafları ayırabi

Çerkezköy 14.07.2016 19:02:00 0
Tarafları biber gazıyla ayırdılar

ARA SOKAKLARDA KAYIPLARA KARIŞTILAR

İki grup arasında çıkan kavga olayı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine hareketli saatler yaşattı. Önceki gün akşam saatlerinde ilk olarak kapalı Otopark üzerinde karşılaşan iki grup bir anda kavgaya tutuştu. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 155 Polis merkezine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerini gören taraflar ara sokaklara kaçarak kayıplara karıştılar.

 

POLİSLERE MUKAVEMETTE BULUNMAYA ÇALIŞTILAR

Meydana gelen olaydan kısa bir süre sonra taraflar bu sefer de Atatürk caddesi üzerinde karşılaşarak yeniden kavgaya tutuştular. Emniyet güçleri kısa sürede olay yerine gelirken, kavgaya karıştığı iddia edilen kişileri gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Polis merkezi ile İlçe Jandarma komutanlığı arasında yeniden kavgaya tutuşan taraftarlar bu sefer de kendilerini ayırmak isteyen polis ekiplerine mukavemette bulunmaya çalıştılar.

 

BİBER GAZI KULLANARAK AYIRDILAR

Kavga olayının büyümesiyle birlikte devriye de olan tüm polis ekipleri yapılan anons ile polis merkezine çağrıldılar. Kavganın yaşandığı olay yerine gelen ekipler kavgayı ayırmak ve kalabalığı dağıtmak adına havaya birkaç el ateş ettikten sonra biber gazı kullanarak tarafları ayırdılar. Yaşanan kavga olayı Polis ekipleri harekete geçirirken, bazı şahıslar ifadeleri alınmak üzere göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10