Yolcu durakları monte ediliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Müdürlüğü bir süre önce ihalesini gerçekleştirdiği yolcu duraklarını İl Merkezi başta olmak üzere ilç

Çerkezköy 15.07.2016 19:25:00 0
Yolcu durakları monte ediliyor

ÇERKEZKÖY’E 30 DURAK YAPILIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Müdürlüğü Çerkezköy’de belirlediği ana caddelerde toplam 30 yolcu durağı kurma çalışmalarına önceki gün başladı.İlçenin en işlek caddeleri olan Atatürk Caddesi, Öztrak Caddesi,Namık Kemal Bulvarı,Şehit Cengiz Topel Caddesi,Güveniş Caddesi  ve Fevzi Paşa caddesi başta olmak üzere toplam 30 adet yolcu durağının kurulma çalışmaları başlatıldı.

 

DURAKLAR TAMAMLANDIĞINDA YOLCU İNDİ BİNDİLERİ DURAKLARDAN YAPILACAK

Yetkililer durakların tamamının monte edilmesinden sonra şehir içi ve şehirler arası çalışan minibüslerin yolcularını duraklar dışından alınmayacağını ve yolcu indi bindileri duraklarda yapılacağını belirttiler. Yolcu duraklarının faaliyete geçmesiyle birlikte yolcu indirme ve yolcu alma yapan araçların duraklarda duracak olması nedeniyle trafiği de engellemeyeceğini ifade ettiler.

 

YOLCU DURAKLARI ÖNÜNE PARK EDEN ARAÇLARA YASAL İŞLEM UYGULANACAK

Yolcu duraklarının tamamının faaliyete geçmesiyle birlikte şehir içi ve şehirler arası çalışan minibüslerin duraklara rahatça girip çıkmalarının sağlanacağını da belirten yetkililer, yolcu durakları önüne kesinlikle başka araçların park ettirilmeyeceği ve park ederek durak önlerini kapatarak yolcu minibüslerinin yolcu almak için giriş çıkışını engelleyen araçlara da yasal işlem yapılacağını kaydedildi.

 

ESKİ DURAKLARDA İYİLEŞTİRİLİYOR

Ulaşım Dairesi Toplu Taşıma Müdürlüğü yetkilileri, Çerkezköy’deki eski yolcu duraklarında da iyileştirme çalışmaları yapma çalışmaları başlattıklarını ve bu duraklarında kısa süre içerisinde iyileştirileceğini belirttiler. Yolcu duraklarının yapım çalışmaları yolcu taşımacılığı yapan minibüs sahipleri ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10