Kafega'ya mehteranlı açılış

Kafega Fırın&Cafe&Restaurant, dün, saat 15.00'te Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak caddesi No:61'de düzenlenen törenle açıldı.

Çerkezköy 15.07.2016 19:28:00 0
Kafega

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Açılışa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4. Sınıf Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan,Belediye meclis üyeleri, partililer, esnaf ve işadamları ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı

 

KUBİLAY: ‘’YENİ GİRİŞİMCİLER BEKLİYORUZ’’

Bayrampaşa mehter takımının ekibinin gösterileriyle başlayan açılış töreninde daha sonra konuşan, böyle tesislerin soysallaşma adına önemli olduğunu belirterek daha çok bu şekilde tesisi açılmasını beklediklerini söyleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,’’ Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kafega ilçemize hayırlı uğurlu olsun, başarılı sonuçlar getirsin. Şu anda Çerkezköy gibi girişimci bir kente yakışan şeyler görüyoruz. Neredeyse her gün ilçemizde yeni işletmeler açılıyor. Bundan mutluluk duyuyoruz. Bir kez daha başarılar diliyorum. İlçemiz coğrafi konum ve sahip olduklarıyla büyük bir potansiyel teşkil ediyor. Bu imkanlara uygun olarak da sosyal yaşam imkanlarının olması gerekiyor. Vatandaşların, aileleriyle birlikte oturabileceği işletmelerin olmasından mutluluk duyuyoruz. Sayısının artmasını umuyoruz. Bir kez daha vatandaşların girişimini tebrik ediyor ve yeni girişimciler bekliyoruz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.’’ şeklinde konuştu.

 

AİLE ŞİRKETİ

Kafega fırın-Cafe –restaurant’ın işletmeciliğini ise Mustafa Şimşek, Salih Şimşek, Şükrü Şimşek ve Musa Kahraman Çevik yapıyor. Aile şirketi olan Kafega Çerkezköy’de ilçe ve bölge halkına kendi alanında en iyi şekilde hizmet vereceği belirtildi.

 

 

ÇERKEZKÖY’DE İLK

Kafega’nın sahip olduğu dünya mutfağıyla Çerkezköy’de ilk olduğunu  söyleyen işletme  sahiplerinden Salih Şimşek,unlu mamullerinin  yanı sıra yemek, tatlı, kuru pasta gibi birçok yemek çeşidinin olduğunu ve ellinin üzerinde çalışanı bulunduğunu ve ayni zamanda  işletmenin  teras katı ile birlikte 3 kat ve 1700 metrekarelik bir alana sahip olduğunu belirtti. Şimşek, katılımcılara da bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından dualar okundu ve akabinde  Kaymakam Metin Kubilay, işletme sahipleri ve protokol mensupları kurdelayı birlikte keserken, açılışın ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.

 

 

KAFEGA’NIN ANLAMI

Kafega isminin nerden geldiğini açıklayan işletme sahiplerinden Musa Kahraman Çevik “ Biz Karadenizliyiz. Eskiden kahve içilen kaplara Kafega denirdi. Oradan esinlenerek bu ismi koyduk. Çerkezköy halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir.” dedi.

 

KEMAN EŞLİĞİNDE YEMEK

Kafega ‘nın işletme Müdürü Mehmet Sağdıç, menüdeki her şeyin kendi  imalatları  ve organik mamullerden imal edildiğini  belirterek, ‘’ Cumartesi ve Pazar günleri keman eşliğinde akşam yemeği, açık büfe kahvaltı, normal günlerde ise serpme kahvaltı verdiklerini ve  işletmede günün her saatinde 72 çeşit sıcak ve soğuk kahve,  135 çeşit  sıcak ve soğuk içecek, 65 farklı dünya ve yöresel yemek çeşidi, sebzeli ve sütlü tatlılar olmak üzere 110 çeşit kuru ve yaş pasta gibi çok çeşitli bir menüye sahibiz. Kafegaya gelen her müşterimiz kendi damak tadına uygun mutlaka bir şey bulacaktır.’’dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10