Polisi çileden çıkarttı

Kızılpınar ışıklarda önceki akşam meydana gelen zincirleme kazada üç araçta da maddi hasar oluşurken, kazaya karışan 59 TU 270 kamyonetin sürücüsü Osman O.'nun 265 promil alkollü olduğu or

Çerkezköy 15.07.2016 19:29:00 0
Polisi çileden çıkarttı

ÜÇ ARAÇTA MADDİ HASAR OLUŞTU

Çerkezköy’den Kızılpınar’a seyir halinde olan 59 TU 270 plakalı kamyonetin sürücüsü Osman O. önceki akşam saat 18.00 sıralarında Kızılpınar ışıklarda kırmızı ışıkta bekleyen 59 S 9388 plakalı fabrika servisine süratli bir şekilde arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle işçi servisi de önünde ki 59 HF 5337 plakalı araca çarptı.

 

KAFASINI ZEMİNE ÇARPTI

Meydana gelen kazanın ardından kamyonet sürücüsü Osman O. araçtan inerken alkollü olduğu için ayakta duramadığı gözlendi. Üç araçta da maddi hasar meydana gelirken, işçi servisinde bulunan iki işçide araçtan indirilerek yol kenarında sakileştirildiler. Kazaya sebebiyet veren kamyon şoförü alkolünde vermiş olduğu etkiyle dengesini kaybederek yere düştüğü esnada kafasını zemine çarptı.

 

SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

Kafasında kanama meydana gelen Osman O. şans eseri yoldan geçen Optimed Hastanesi servisinde bulunan sağlıkçılar müdahale de bulundu. 112 Ambulans ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, kafasından yaralanan kamyon şoförüne müdahale etmek isterken, alkollü sürücü hiçbir şekilde hastaneye gitmeyeceğini ve kendisine müdahalede bulunulmamasını isteyerek hem sağlık çalışanlarına hem de polis ekipleri zor anlar yaşattı.

 

265 PROMİL ALKOL ÇIKTI

Yaklaşık yarım saat sağlık ve polis ekiplerinin ikna çabalarını boşa çıkaran kamyon şoförü trafiğinde tıkanmasına neden oldu. Trafikte uzun kuyruklar oluşurken, kamyon şoförü ikna edilmesinin ardından da hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen çekici ile kamyon kaza mahallinden kaldırılarak kitlenen trafik de açılmış oldu. Hastanede tedavi altına alınan kamyon şoförünün 265 promil alkollü olduğu öğrenildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10