Atakan erkekliğe ilk adımını attı

Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan ile Özel İrmet Hastanesi Müdür Yardımcısı Leyla Alkan'ın oğlu Atakan Alkan görkemli sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımÄ?

Çerkezköy 18.07.2016 20:20:00 0
Atakan erkekliğe ilk adımını attı

ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan ile Özel İrmet Hastanesi Müdür Yardımcısı Leyla Alkan’ın oğlu Atakan Alkan, cumartesi akşamı Golden Palas Otel’in havuz başında yapılan görkemli sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı. Küçük Atakan’ın sünnet düğünü öncesi GMKP Mahallesi Azcanlar Sokak Azcanlar Apartmanı önünden hareket eden konvoy, Çerkezköy’ü dolaştı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Küçük Atakan’ın sünnet merasimi Golden Palas Otel’de ki havuz başında düğün ile devam etti. Atakan Alkan’ın sünnet düğününe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Özel İrmet Hospital Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Çerkezköy ve Çorlu İrmet Hospital Hastanesi doktorları ve çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNE KADAR EĞLENDİLER

Atakan’ın sünnet düğünü Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan ile Özel İrmet Hastanesi Müdür Yardımcısı Leyla Alkan’ın dansı ile başladı. Daha sonra düğün pastası kesildi ve ardından takı merasimine geçildi. Davetliler daha sonra canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

 

HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Atakan’ın babası Emre Alkan ile eşi Leyla Alkan düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Biz de Çerkezköy Haber Gazetesi olarak küçük Atakan’ı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10