İrmet'ten Haber'e yıldönümü ziyareti

İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama Sorumluları Ayşe Akgün ve Fusun Özcan 16. yayın hayatına giren Çerkezköy Haber Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çerkezköy 18.07.2016 20:35:00 0
İrmet

“HABER GAZETESİNİ KEYİFLE TAKİP EDİYORUZ”

İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama Sorumluları Ayşe Akgün ve Fusun Özcan ile bir araya gelen İmtiyaz Sahibi Şaban Kardeş ve duayen gazeteci Seyit Süren çalışmalar hakkında sohbet ettiler. Çerkezköy Haber Gazetesini keyifle takip ettiklerini kaydeden Ayşe Akgün “ Bölgemizde meydana gelen olayları objektif bir şekilde  kamuoyuna duyurmasından son derece memnunuz. Gazetecilik gerçekten çok zor bir meslek. Sizlerin ne denli özverili bir çalışma sergilediklerinizi de görüyoruz. Çerkezköy Haber Gazetesi’nin yayına başladığı günden bu yana sürdürdüğü tarafsızlık ilkesindeki yayınını bundan böylede sürdüreceğine inanıyor ve İrmet Hospital olarak nice sağlıklı mutlu 16. Yıllar diliyoruz.”dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten ötürü İrmet personeline teşekkür eden gazeteci Seyit Süren “ Kuruluş yıldönümümüz hepimize hayırlı olsun. Basın mensupları toplumu aydınlatmak, kamuoyu oluşturmak, iç ve dış dünyadan haberdar etmek için her koşulda, sorumluluk bilinciyle çalışarak zor ve meşakkatli görevi yerine getirmektedir. Objektif habercilikten ödün vermeden Çerkezköy Haber gazetesinin yayın hayatını çizgisinden sapmadan sürdüreceğiz “ dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10