Yaşanan kazalar isyan ettiriyor

Fevzipaşa cami önünde ki dört yol ağzında meydana gelen kazalar vatandaşı canından bezdirdi. Mahalle sakinleri kadar esnafta yaşanan kaza olaylarının ardından yetkililerin biran önce yol üzerinde gerekli tedbir

Çerkezköy 20.07.2016 20:19:00 0
Yaşanan kazalar isyan ettiriyor

“CİDDİ KAZALARIN MEYDANA GELMESİNDEN KORKUYORUZ”

Fevzipaşa mahallesi Fevzipaşa Cami önündeki dört yol üzerinde meydana gelen trafik kazalarının ardından vatandaş ve esnaf yol üzerinde biran önce gerekli önlemlerin alınması adına çalışma yapılmasını istiyor. Mahalle sakinleri kadar esnafın tepkisi, “dört yol üzerinde trafik ışıkları olmadığı için sürekli olarak kazalar meydana geliyor. Kazalar maddi hasarlı olsa da bir gün ciddi bir kazanın meydana gelmesinden korkuyoruz” açıklamasında bulundular.

 

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Yetkilileri göreve davet eden çevre sakinleri, “dört yol üzerinde biran önce önlem amaçlı tedbirlerin alınması gerekiyor. Araçların çoğu bilinçsiz ve hızlı kullandıkları için kazalarda kaçınılmaz oluyor. Yol üzerinde yapılacak olan çalışmalarla gerekli önlemlerin de alınabileceğini düşünüyoruz. Çocuklarımız karşıdan karşıya hep korku ve endişe içinde geçiyorlar. Araç sürücüleri biraz daha dikkatli olsa belki kazalar meydana gelmeyecek. Araçlar dönüş yapmak istediği anlarda bile gelişi güzel yapılan araç parkları da adeta kazalara davetiye çıkarıyor. Tek isteğimiz bu yol üzerinde biran önce gerekli önlemlerin alınmasıdır” ifadelerini kullandılar.

 

 Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10