Akay "Tabela derneği olmayacağız"

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetim kurulu üyeleri Gökhan İkizoğlu,İlknur  Kocaçınar,Ercan Tunalı ve dernek üyesi Kenan Tatlı ile birlikte önceki gün saat

Çerkezköy 21.07.2016 20:51:00 0
Akay

“ÇERKEZKÖYÜN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ”

Ziyarette konuşan Dernek başkanı Murat Akay, “Öncelikle Kent Konseyi Başkanlığınızın hayırlı olmasını diliyor ve iyi çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyoruz. Çocukluk arkadaşlarımızla bir araya gelerek Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğini kurduk ve hepimizin ortak amacı sanayi kenti olan kentimizin gelişimine katkı sağlamak ve ilçemizin daha iyi noktalara gelmesini sağlamak için projeler üretmek ve kent konseyimizle de birlikte çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Birlikte yapacağımız ortak çalışmalarla ortaya koyacağımız projeler ile ilçemizin gelişimine çok daha yararlı katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu konuda da her zaman sizlerle iş birliği içinde olacağız ve Kent Konseyi başkanımız olarak da sizleri derneğimizin onursal üyesi yapacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.”dedi. Akay,  dernek olarak  hiçbir zaman tabela derneği olmayacaklarını ve devamlı sahada olarak ilçenin iyi yerlere gelmesi ve eksikliklerinin giderilmesi yönünde yapacakları bir dizi faaliyetlerden de  tek tek söz ederek bilgilendirme yaptı.

 

“İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’de konuşmasına teşekkür ederek başladı ve şöyle devam etti, “ Çerkezköy Kent Konseyi olarak dile getirmiş olduğunuz gibi sizlerinde tek amacı Kent Konseyimiz gibi sanayi kenti olan ilçemizin çok daha iyi yerlere gelmesi yönünde çalışma yapmak olması bizleri çok mutlu etti. Sanayi kenti olan ilçemiz gerçekten ülkemizin en önemli ticaret merkezlerinden biri olması dolayısıyla ilçemizde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarımızın ilçemizin çok daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamaları için üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğine inanıyorum. Bizler her ne kadar belediyemize bağlı bir kuruluş olmuş olsak de belediyemizin ilçe kalkınması yönünde yaptığı çalışmalara katkı sağlamak için ortaya uygulanılabilir iyi projeler  üretmek zorundayız. 81 ilden gelen vatandaşlarımızın birlik,beraberlik ve kardeşçe huzur içerisinde yaşadığı huzur kenti olan ilçemizin el birliği ile çok daha iyi yerlere gelmesini sağlamak hepimizin görevi.Doğum yerimiz hangi il yada ilçe olursa olsun burada yaşıyoruz ve hepimiz Çerkezköylüyüz ve kentimizi el birliği ile çok daha iyi konuma getireceğimize inanıyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10