"Fiyatlar normal seyrediyor" 

Çerkezköy Pazarcılar Deneği Başkanı Cevdet Aydemir, bir grup asker tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini halkın özgür  ve kararlılık iradesi ile püskürtüldüğünü kaydetti. Aydemir

Çerkezköy 21.07.2016 20:53:00 0

DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLİYORUZ

Darbe girişimini lanetlediklerini ve darbe girişiminden sonra pazarda meyve ve sebze fiyatlarında her hangi bir yükselmenin söz konusu olmadığını belirten Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, “Türk Milleti sağlam bir karaktere sahip bir millettir. Devletimize, hükümetimize ve milletimize her hangi bir yerden gelecek saldırılara yapılan darbe saldırılarında olduğu gibi kararlılıkla meydanlara çıkarak bertaraf ederek püskürtmesi tüm dünyaya bu gibi saldırılara meydan vermeyeceğinin kararlılığını göstermiştir. Darbe olayını lanetliyoruz. Bizler her zaman devletimizin hükümetimizin devletimizin yanındayız” dedi.  

 

PAZARDA FİYATLARDA YÜKSELME YOK

 Aydemir “Darbe olayı ile piyasalarda anormal şekilde fiyatların yükselmesi de kesinlikle söz konusu değildir, olmamıştır ve olmayacaktır. Devletimiz her konuda anında gerekli önlemi almıştır. Pazarlarımızda meyve ve sebze fiyatları her zamanki gibi normal şekilde seyretmektedir. Şu anda pazarlarda patlıcanın kilosu 1-1.50 kuruş, patates 1 TL, salatalık 1.50-2 TL, şeftali 2-3 TL, kayısı 3-5 TL karpuz’un kilosu 0.50 -1 TL, Kiraz’ın kilosu 2-3 TL, kıvırcık marul 1.50 kuruş, havuç kilo 1.50 kuruş, kuru soğan’ın kilosu 1 TL, domates’in kilosu 1.50-3 TL biberin kilosu 1.50-2 TL’den satışı yapılmaktadır.”dedi. Pazar esnafını dernek başkan yardımcısı Hasan Terzi ile birlikte gezen ve fiyat kontrolü yapan Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, pazar esnafının her zaman sağduyulu davrandığını ve halkın ucuz meyve sebze yemesini sağladıkları içinde Pazar esnafına teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10