"Basının çalışmalarını takdirle karşılıyoruz"

Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan önceki gün hastanenin Kurumsal Pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazetesi Şaban Kardeşâ

Çerkezköy 24.07.2016 19:19:00 0

BASIN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başhekim Op.Dr. Recep çalışkan ziyarette, “Basın bizler için önemlidir.özellikle bölgelerinde yayın yapan gazeteler bulundukları  bölgelerin gelişimine büyük katkı sağladıkları görülmektedir.Bölgemizdeki bir çok olayları bölgemizde yayımlanan yerel gazetelerden öğrenmekteyiz.Basın camiasında çalışanların  ne denli zor bir görev yaptıklarını biliyor ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz.16 yıldan bu yana aralıksız olarak ilçemizde yayın hayatını özverili şekilde sürdüren Çerkezköy Haber Gazetesi sahibi Şaban Kardeş başta olmak üzere gazete çalışanlarını bölgemizde verdikleri hizmet nedeniyle takdir ediyoruz ve Çerkezköy Gazetesine nice başarılı yayın hayatı diliyoruz.Tüm basın mensuplarımızın ve gazete sahiplerinin de 24 temmuz basın bayramını en içten dileklerimizle kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyoruz.”dedi.

 

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Gazeteci Şaban Kardeş’te Çerkezköy Haber gazetesinin ilk yayına başladığı günden bu yana ayni heyecan ve şevkle yayın hayatını kesintisiz olarak  tarafsızlık ilkesi içerisinde sürdürdüğünü belirtti ve ziyaret için teşekkür etti.

 

GÜNÜNÜ KUTLADI

24 Temmuz basın bayramı dolayısıyla Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erdal Çelik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şaban Kardeş’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erdal Çelik “ Demokrasinin gelişmesinde önemli bir yeri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının; demokrasinin gelişmesindeki en önemli unsurlardan biridir. Bütün basın mensuplarının gününü kutluyorum” dedi.

 

 KUBİLAY,AKAY , UĞUR DERSHANELERİ VÇİÇEK GÖNDERDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ,Uğur Dershaneleri  24 Temmuz basın bayramı dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi’ne birer buket çiçek göndererek kutladılar.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10