As; 'herkes işlemini yaptırıp plakasını taktırsın'

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As düzenlediği basın toplantısı ile S ve J plakası ihalelerinde sona gelindiğini açıkladı. İhalelerden sonra ki 180 günlük sürenin ta

Çerkezköy 25.07.2016 19:15:00 0
As;

180 GÜNLÜK SÜRE TAMAMLANDI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As dün saat 15.00’da düzenlediği basın toplantısı ile S ve J plakalar hakkında açıklamalarda bulundu. 30 Aralık 2015 tarihinde UKM tarafından yapılan S ve J plakası ihalelerinde sona gelindiğini ifade eden As, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan S ve J plaka ihalelerinden sonra devam eden 180 günlük süre tamamlanmış olup, ihaleye giren herkesin plakasını bir an önce işlemini yaptırıp aracına takması gerekmektedir” dedi.

 

HAKSIZ REKABETİN ÖNÜNE GEÇİLMİŞ OLACAK

Yapılacak olan kontroller de plakasını taktırmayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını sözlerine ekleyen Mustafa As, “kolluk kuvvetleri tarafından yapılacak uygulamalarda seriden plakalı araçlar ile taşımacılık yapanlara cezai işlem uygulanacaktır. Araçlara plaka takma işlemi bu hafta içinde tamamlanmış olup önümüzdeki hafta itibari ile denetimler arttırılıp haksız rekabetin, haksız kazancın ve esnafımız arasındaki huzursuzluğun da önüne geçilmiş olacaktır” açıklamasında bulundu.

 

KORSAN ARAÇLARI İHBAR EDİN

Bütün şoför esnafına seslenen Oda Başkanı As, “Seriden plakalı araç ile taşımacılık yapan piyasada korsan diye tabir ettiğimiz araçları tespit ettiğimiz zaman ya 155’i arayıp haber verin ya da odamızı arayıp bilgilendirip bu tür araçlara cezai işlem yapılmasına yardımcı olmalıyız. Yani yasalar ve kurallar çerçevesinde aracın üzerindeki plaka neyi hükmediyorsa yapılan taşımacılığın da ona uygun olması gerekmektedir. Bu vesile ile Çerkezköy Şoförler Odası yönetimi olarak esnafımıza işlerinde başarılar ve bol kazançlar temenni ediyoruz” diye konuştu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10