Otyıldız-Aydemir ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Belediyesi Basın biriminde görevli Sercan Otyıldız, hayatını Şule Aydemir ile birleştirdi. Altınsaray Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasiminde genç çiftin nikahını ?

Çerkezköy 25.07.2016 19:18:00 0
Otyıldız-Aydemir ailelerinin mutlu günü

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Çerkezköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminde görevli Sercan Otyıldız, Altınsaray Düğün salonunda düzenlenen düğün töreniyle hayatını Şule Aydemir ile birleştirdi. Pazar günü akşam saat 20.00’da düzenlenen düğün merasimine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Belediyesi birim Müdürleri ile çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

BAŞKAN AKAY EVLİLİK CÜZDANINI ŞULE AYDEMİR’E TAKDİM ETTİ

Sercan Otyıldız ile Şule Aydemir çalan şarkı eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdikten sonra nikah törenine geçildi. Genç çiftin nikahını kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “çıkmış olduğunuz bu güzel ve kutsal yolda ikinize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek nikah cüzdanını Şule Aydemir’e teslim etti. Nikah töreninin ardından genç çift yaş pasta keserken daha sonra da takı merasimine geçildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreninde genç çift ve yakınları gönüllerince eğlendiler. Çerkezköy Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10