Kapaklı'ya modern parklar kazandırılıyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park seferberliği başlat

Kapaklı 26.07.2016 19:53:00 0
Kapaklı

HALKIN HİZMETİNE SUNMAK İSTİYOR

Kapaklı Belediyesi, daha yaşanılabilir ve yeşil bir Kapaklı için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde ve mahallelerde yürüttüğü çalışmalara yaz kış demeden devam eden Kapaklı  Belediyesinin şimdiki kısa vadeli hedefi ise ilçe genelindeki tüm parklarda revizyona gitmek. İlçe genelinde bir yandan yeni park yapımı için çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer yandan da Başkan Mandalı'nın  talimatlarıyla mevcut parklarda düzenlemeye gidiyor. Bütün park alanlarındaki çocuk oyun grupları, spor kondisyon aletleri ve kent donatıları yenilenmek kaydıyla hummalı bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda ilçe genelindeki birçok parkta yenileme çalışması yürüten ekiplerin asıl hedefi ise yeni park alanlarını vatandaşların hizmetine sunmak istiyor.

 

ALİ BABA ÇOCUK PARKI YENİLENİYOR

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talep ve  istekler doğrultusunda Cumhuriyet Mahallesindeki Ali Baba çocuk parkında yeniden revizyon çalışmalarına başladı. Parkın çevre çiti ve alt zemininde çalışmaların tamamlanması  ile birlikte çocuk oyun gruplarının montajına başlayacak. Bahçelievler mahallesindeki vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı gonca sokaktaki parkta ekipler spor aletlerinin bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da parkın çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

PRESTİJ KONUTLARININ YANINDA YER ALAN YEŞİL ALANA YENİ PARK YAPILIYOR

İsmetpaşa mahallesi prestij  konutlarının yanında yer alan Çocuk parkı  revize edilerek yerine daha modern ve vatandaşların daha çok zaman geçirebileceği bir park haline kavuşturulacak. Çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Karaağaç mahallesi hicret camii yanındaki Fırat caddesinde yeni çocuk parkı yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Karaağaç mahallesinde diğer alanlar da çalışmaların devam edeceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı , yakın zamanda Karaağaç mahallesinde bir çok yeşil alanda sosyal alanların açılmaya başlanacağını ifade etti. 

 

''HEDEFİMİZ SPOR ALETLERİYLE DONATMAK''

Parkların mahalleli için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Mandalı, parklara oyun gruplarının yanı sıra fitness aletleri de yerleştirdiklerini söyledi. Vatandaşa mahallesinde spor yapma imkânı sunduklarını belirten Mandalı, "Hedefimiz yeni yapılan tüm parkları fitness ve spor aletleriyle donatmak" dedi. Mandalı “ Bir yandan ilçemize modern parklar kazandırıyor diğer yandan da sahip olduğumuz parklarımızı revize ederek günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz. Artan göç beraberinde yoğun yapılaşmaya neden oluyor, bizlerde vatandaşımızın bu yoğunluktan uzaklaşarak nefes alabileceği sosyal yaşam alanlarına öncelik veriyoruz" diye konuştu


0282 726 91 91
0282 747 65 10