Çerkezköy'de park reformu

Dönemin Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından 2012 yılında Çerkezköy halkına kazandırılan Yunus Emre Çay Bahçesi ve Kuru Sokak'ta bulunan parklar Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlü

Çerkezköy 27.07.2016 20:38:00 0
Çerkezköy

MODERN PARKLAR YAPILACAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Halkın olanı halka vereceğiz. İlçe merkezinde bulunan bütün parkları elden geçiriyoruz. İhtiyaç duyulan noktalara ise yeni park alanları oluşturma gayesindeyiz. Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Yunus Emre Çay Bahçesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kuru Sokak’ta bulunan park alanı üzerindeki yapıların Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkıldı. Ekiplerimiz yıkım işlerini gerçekleştirmiştir. Yıkımdan sonra ekiplerimiz tarafından enkazlarda kaldırılacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bu alanlarda yeni ve daha modern parklar oluşturacak” dedi.

 

“ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

Modern parkları vatandaşların çok beğeneceğini kaydeden Akay “Yunus Emre Çay Bahçesi’nde 3 bin 275 metrekarelik bir park alanı oluşturulacak. Bu parkımızda çocuk oyun alanı, koşu parkuru, 2 adet spor alanı ve beton oturma alanı, Kuru Sokak’taki 962 metrekarelik park alanında da çocuk oyun alanı ve spor alanı yapılacak. Her iki parkımıza da 63 metrekarelik büfe, oturma grupları yerleştirilirken, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapılacak.İlçe merkezinde yeni park yapımı ve mevcut parklarda yenileme çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyoruz. Belediye olarak tüm parklarımızı elden geçirdik ve vatandaşlarımızın kullanımına kazandırdık” diye konuştu.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10