"Öğrencimizle gurur duyuyoruz"

1970-1990 yılları arasında Çerkezköy'de öğretmenlik ve okul müdürlüğü yapan emekli öğretmenler Sadık Gürsoy ve Salim Tamgaç o dönemde öğrencileri olan Çerkezköy Belediye Başkan?

Çerkezköy 28.07.2016 21:32:00 0
 

“ÇERKEZKÖY İÇİN BİR KAZANÇTIR”

Ziyarette konuşan Salim Tamgaç ve Sadık Gürsoy, “ Bu gün böyle makamlarda sizin gibi başarılı bir öğrencimizi görmekten gurur duyuyoruz. Çalışmalarınızı da yakinen takip ediyoruz ve başarılı çalışmalarınız nedeniylede takdir ediyoruz. Çerkezköy’ün sizin gibi genç çalışkan bir Belediye Başkanına sahip olması bir kazanç olduğuna inanıyoruz. “dediler.

 

AKAY TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Cumhuriyet İlkokulunda okuduğu yıllarda öğretmenleri olan Sadık Gürsoy ve Salim Tamgaç’ın ziyaretinden son derece memnun ve mutlu olduğunu belirtti. Başkan Akay, makam ve mevki sahibi olmasının ve bu günlere gelmesinde öğretmenlerinin büyük payı olduğunu da belirtti ve her zaman kendilerini minnet ve şükran duyguları ile andığını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından eski günler yad edildi ve Başkan Akay öğretmenlerine belediye çalışmaları ve gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.  

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10