2'nci emre kadar nöbete devam

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine karşı sokaklara dökülen halk, demokrasi nöbetini Çerkezköy'de de 14'üncü gününde de sürdürdü. Çerkezköy Kaymakamı

Çerkezköy 29.07.2016 20:58:00 0
2

İMAM HATİP ÖĞRENCİSİNDEN KURAN ZİYAFETİ
 

Demokrasi ve Vatan Nöbetinin 14’üncü gecesinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Saray Kaymakamı Alp Arslan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, AK Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı ve 2 bine yakın vatandaş Cumhuriyet Meydanı’nda hazır bulundu. Nöbetin 14’üncü gecesi, Enesler İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Mücahit Koç’un Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

İŞTE ASIM’IN NESLİ

 

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından hep birlikte coşkuyla İstiklal Marşı okundu. Daha sonra AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge toplanan kalabalığa selamlama konuşması gerçekleştirdi. Meydanların her akşam olduğu gibi yine dopdolu olduğunu kaydeden Öge, özellikle gençlere seslenerek, “ Gençlerimiz burada, Ülkücü gençler de ilk geceden beri bizlerle birlikte. Bu gençler, dış mihrakların emri ile yoldan topladıkları taşları Devletin polisine askerine atmıyor. Bu gençler Devletin araçlarını yakmıyor. Bu gençler Başkomutanın emri ile meydanlarla demokrasi ve vatan nöbeti tutuyor. İşte Asım’ın nesli” diye konuştu.

 

İMAN’IN KARŞISINDA HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ

 

Abdullah Öge şöyle devam etti: “Bizim gençlerimiz sınava girerken soruları da çalmadılar. Fakat soruları çalan o alçaklar SAT Komandosu olarak orduya sızdı. Fakat sonrasında menfezlerden çıktılar. Bu alçaklar Cumhurbaşkanımıza suikast girişiminde bulundular. Sizin haddinize mi? Ne oldu? O soruları çaldınız ama Muğla’daki bir vatandaşın bahçesinden salatalığı çalamadınız. Eğer iman gözü ile bakarsak her işte bir hayır görürüz. Bu halk sopalarla, bayraklarla kışlaya girerek tankları geri püskürttü. İman’ın karşısında hiçbir güç duramaz.” Öge, “Bu arada cuntacı FETÖ terör örgütü başı Fetullah Gülen, bir başka cuntacı Sisi’nin ülkesine sığınma talebinde bulunmuş. Allah tüm cuntacıları kahreylesin” ifadelerini kullandı.

 

ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ OLDUNUZ

 

AK Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman ise Demokrasi ve Vatan nöbetinin ilk gününden beri Çerkezköy halkını izlediklerini ve kendileri ile gurur duyduklarını belirterek, “Saray halkının övünç kaynağı oldunuz. Sizlerin coşkunuzu yakından görmek için bugün burada bulunmak istedik” dedi. Saray Kaymakamı Alp Arslan da “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir emir gelene kadar Demokrasi ve Vatan nöbetimiz devam edecek” dedi.

 

MEYDANLARI DOLDURMAYA NÖBETE DEVAM

 

15 Temmuz’dan beri süren Demokrasi ve Vatan Nöbetine devam ettikleri için Çerkezköy halkına teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise “Tarihe geçecek olan bu şanlı nöbet için sizlere teşekkür ediyorum. Vatan haini, millet düşmanı FETÖ’yü şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Bu vesile ile hakkın rahmetine kavuşan şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatı gelinceye kadar sizleri Demokrasi ve Vatan nöbetine devam etmeye davet ediyorum” dedi. Kaymakam Kubilay’ın ardından Enesler İmam Hatip Lisesi İlahi Korosu birbirinden güzel ilahilerini, meydanı dolduran Çerkezköy halkı için seslendirdi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10