Çerkezköy'de teslim oldular

FETÖ terör örgütüyle bağlantıları olduğu şüphesiyle hakim ve savcılar gözaltına alınmaya devam edilirken, haklarında yakalama kararı çıkan Marmaris'te görevli Yargıtay Tetkik Hakimleri S.G

Çerkezköy 31.07.2016 19:47:00 0
Çerkezköy

 AKRABALARINA GELDİKLERİ ÖĞRENİLDİ

 

Yaşanılan darbe girişiminin ardından FETÖ terör örgütüyle bağlantısı olanlar hakkında başlatılan soruşturmalar kapsamında kurum ve kuruluşlarda gözaltı ve açığa alınmalar devam ediyor. Marmaris Adliyesinde görevli Hakim S.G. ve eşi olan Hakim N.G., haklarında çıkan yakalama kararını Çerkezköy’deki akrabalarına geldiklerinde öğrendikleri ifade edildi.

 

SERBEST BIRAKILDI

 

Haklarında çıkan yakalama kararının ardından Cuma günü öğleden sonra Çerkezköy Adliyesine gelerek teslim olan Hakim S.G. ve Hakim eşi N.G.’nin sorguları Marmaris savcılığı tarafından telekonferans aracılığıyla 4.Asliye Ceza duruşma salonunda gerçekleştirildi. Yine aynı salonda Marmaris Sulh Ceza Hakimi tarafından telekonferans aracılığıyla ifadeleri alınan Hakim S.G. hakkında tutuklama kararı çıkarken, eşi N.G. ise alınan ifadesinin ardından denetimli serbestlikten tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hakim S.G yapılan işlemlerinin ardından Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Şaban Kardeş – Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10