Bu neyin acelesi!

Atatürk Viyadüğü üzerinde meydana gelen kazada aşırı hızlı olduğu iddia edilen 34 FGJ 75 plakalı araç sürücüsü Latif A., orta refüjde bulunan demir bloklar ile demir halatları kopartarak karşı

Çerkezköy 3.08.2016 19:48:00 0
Bu neyin acelesi!

DEMİR BLOKLARA ÇARPTI

 

Dün saat 16.45 sıralarında Atatürk Viyadüğü’nde meydana gelen kazada akıllara gelen ilk soru ‘Bu neyin acelesi’ oldu. 34 FGJ 75 plakalı araç sürücüsü Latif A., Çerkezköy istikametinden Tepe istikametine seyir halindeyken, iddiaya göre aşırı hızlı olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan demir bloklara çarptı.

 

ZABITA EKİPLERİ TUTANAK TUTTU

 

Çarpmanın etkisiyle orta refüjde bulunan demir bloklardan 3 tanesi ile demir halatlar da bağlantı yerlerinden koptu. Kazanın ardından olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, kopan demir blok ve demir halatlarla alakalı olarak tutanak tuttular. Diğer yandan yine belediyeye bağlı temizlik işçileri de kaza mahallinde temizlik işlerini gerçekleştirdi.

 

FACİA KIL PAYI ATLATILDI

 

Araç sürücüsü orta refüjde bulunan demir blok ile demir halatları koparmasının ardından karşı şeritte güçlükle durabildi. Kazanın olduğu esnada karşı şeritten başka bir aracın gelmemesi de olası bir faciayı da önlemiş oldu. Meydana gelen tek taraflı trafik kazasının ardından araç yolu kısa süreliğine kontrollü olarak sağlanırken, Trafik ekiplerinin yaptıklarını incelemenin ardından araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Araç sürücüsü kazadan şans eseri yara almadan kurtulurken, araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10