Yeni park göz kamaştıracak

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kulalar sokak üzerinde yapımı devam eden parkın Eylül ayında tamamlanacağı öğrenilirken, 5 parsel üzerinde olacak olan park her anlamÄ

Çerkezköy 5.08.2016 19:55:00 0
Yeni park göz kamaştıracak

ÇALIŞMALAR 5 PARSEL ÜZERİNDE DEVAM EDİYOR

 

Park ve Bahçelerde ki özverili çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri yapımı devam eden Kulalar sokak üzerinde ki park çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yapımı devam eden parkın Eylül ayında tamamlanacağını ifade eden yetkililer, “5 parsel üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında Mini futbol sahası, mini basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve oturma grupları olacak” açıklamasında bulunuldu.

 

GÖZ KAMAŞTIRACAK

 

Hafriyatların alınmasının ardından otomatik sulama alanlarının hazırlandığını belirten yetkililer, “elektrik hatlarının çekilmesinin ardından taş zemin döşemeleri yapıldı. Ferforje ölçüleri alındı ve imalatları hala devam ediyor. Yeşil alan düzenlemelerinin ardından da bitki ekimlerini gerçekleştirerek çalışmalarımızı tamamlayacağız. Yeni parkımız tamamlandıktan sonra da her anlamıyla göz kamaştıracak” denildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10