Yüksel: Genlerimiz bozulmamış

Türk silahlı Kuvvetleri ve Devletin birçok kurumunun içine sızan FETÖ mensupları tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından sokaklara dökülen vatandaşların Demokrasi Mitingi, ülke genelinde o

Kapaklı 7.08.2016 20:01:00 0
Yüksel: Genlerimiz bozulmamış

DEMOKRASİNİN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU İSPAT İÇİN BURADAYIZ

 

Kapaklı’da demokrasi nöbetlerinin son gecesine AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Mustafa Yel, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Emniyet Müdürü Adem Tuncel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, CHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Seyfi Özgerçek, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, STK Başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “Demokrasinin ne kadar değerli olduğunu ispat için buradayız. Darbeleri yaşamış biri olarak, darbenin halka ne kadar kötülük yaptığına bizzat şahit olduk. Bu vesile ile buna kalkışanları bir kez daha lanetliyoruz” dedi.

 

DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ

 

Program, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker’in konuşması ile devam etti. Türker, “15 Temmuz gecesi millet iradesine göz dikmiş Pensilvanya, yönetimi ele geçirmek için harekete geçmiştir. Tuzak kuranların hesaba katmadığı bir şey daha vardı. O da Allah’ın tuzak kurucuların en iyisi olduğuydu. Milletimizin üzerinde oynanmaya çalışılan bu oyunlar devam edecektir. Birlik ve beraberliğimizin üzerinde oynanan acınası kumarı görmeli, daha dikkatli olmalıyız. Şunu hatırdan çıkarmayalım ki; milletin seçtiği iktidar milletle gidecektik, darbelerle değil” dedi.

 

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKALIM

 

Ülke iradesine el koymaya çalışan FETÖ’nün uzantılarının kahrolacağını belirterek konuşmasına başlayan Kapaklı Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç ise “O inanca sahip olanlar yaşamayacak. Kahrolsun İsrail” dedi.  CHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Seyfi Özgerçek de düzenlenen etkinliğin hiçbir siyasi görüşle ilgisi olmadığına vurgu yaparak, “Hepimizin yolu Allahın yolu, peygamberimizin yolu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olmalıdır. Bundan sonra yolumuz açık olsun diyorum. İnşallah bir daha böyle lanet girişimlerle karşılaşmayız. Mili iradeye,  demokrasimize, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

 

“YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDULAR”

 

Türkiye’nin bağımsızlık için büyük bedeller ödediğini kaydeden AK Parti Kapkalı İlçe Başkanı Salih Bezgin ise “Önce Kazım Karabekir komutanı ve 16 askerini idam ettiler. 1928’de 16 milletvekilimizi astılar. Ancak, Bizans kafalılar muvaffak olamadılar. ‘Söz milletin’ diyen Adnan Menderes’i astılar. Bu sefer Konya’dan bir yıldız çıktı. İsmi Necmettin Erbakan, ona yardımcı olan Adana’dan Alparslan Türkeş, Sivas’tan Muhsin Yazıcıoğlu ve niceleri bu ülkeyi omuzlarına alıp taşıdılar. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldular bir Kasımpaşalı’ya. Hesap edemedikleri bir şey vardı. O da siz değerli halkımız, vatandaşlarımızdı. ABD’de Feto zamanının mehdisi olarak hazırlanıp, mehdi olarak lanse edilmedi mi? Türkiye’yi bölmeye çalışıyorlar. Türkiye, İslam dünyasının ebabil kuşudur” dedi.

 

BU ASLA SİYASİ BİR TOPLANTI DEĞİLDİR

 

Program Kapaklı Kaymakamlığına vekalet eden Fatih Kızıltoprak’ın konuşması ile devam etti. Kızıltoprak, “Kaymakam olarak sizden aldığım güçle her gün burada bulunuyorum. Bizler herhangi bir yere değil, halka hizmet etmek için görevlendirildik. Bizler milletten aldığımız güçle, millete hizmet etmek için burada bulunuyoruz” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise “Hain darbe girişimine başvuranlar bu yürekli halkı, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ı unuttu. Türkiye’nin 81 ilçesinde ülkeyi seven herkes meydanda, sizlere selamı var. Bu asla siyasi bir toplantı değildir. Yarın da İstanbul’daki mitinge gideceklere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da gelecek yeni bir talimata kadar meydanlarda olmaya devam edeceklerini belirterek,  “Bu bir antremandı, asla bir daha böyle bir kalkışmaya yeltenemeyecekler” dedi.

 

ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ GENLERİMİZ BOZULMAMIŞ

 

AK Parti’nin çiçeği burnunda Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de yaptığı konuşmada “Bizim bizden başka kimsemiz yok, biz başkasının kapısına gidemeyiz. Biz dedelerimizden vatan uğruna feda olmayı öğrendik. Şükürler olsun ki genlerimiz bozulmamış. Parti gözetmeksizin tüm milletime teşekkür ediyorum” dedi. Program AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in konuşması ile sona erdi. Yel, “Namusunu vatan hainlerine o gece kaptırmayan aziz milletimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Hainlerin kurduğu tuzak yine yenildi. O akşam demokrasiyi yok etmek amacıyla yola çıkanlar, tüm siyasi partilerin birleştiğini gördü. Tüm siyasi partilerimizi ve vatandaşlarımızı kutluyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10