Pazar yeri Eylül'de açılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelinde devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte inceledi. Akay ve Gümüş daha sonra ilçe merkezinde yol ve kaldÄ?

Çerkezköy 10.08.2016 19:19:00 0
Pazar yeri Eylül

İMARA AYKIRI YAPILAR YIKILACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, incelemelerine Gülüm Sokak, Ravalı Sokak ve Şarlı Sokak’tan başladı. Bu noktalarda kaldırım ve yol düzenleme çalışması yapılması talimatı veren Başkan Akay, imara aykırı yapılaşmaların da imara uygun hale getirilmesini söyledi. Başkan Akay ayrıca ilçe merkezinde bulunan ve atıl durumda olan yeşil alanların da vatandaşların kullanımına kazandırılması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

 

TREDAŞ VE TELEKOM’U BEKLİYORUZ

 

Akay ve Gümüş daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi çevresinde gerçekleşen çalışmaları kontrol etti. Tredaş ve Türk Telekom ekiplerinin hastane etrafında alt yapı çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Akay, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından hastane etrafında beton yol yapımına başlayacağız. Fakat bunun için Tredaş ve Telekom’un çalışmalarını tamamlamalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

6 KİLOMETRELİK YOL YAPILIYOR

 

Daha sonra Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden Pazar Yeri ve Millet Caddesi – Koca Meşe Mesire Alanı arasındaki yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Akay, “Pazar yerinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 3 bin metrekarelik Pazar Yeri’nin Eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Ayrıca, Millet Caddesi ile Koca Meşe Mesire Alanı arasındaki 6 kilometrelik yol yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Stabilize malzeme ile düzeltme çalışması yapılan yol daha sonra soğuk asfalt ile kaplanacak” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10