İkisinin kimliği belli oldu

Atatürk Caddesi'nde bulunan Vatan Bilgisayar mağazasına iki kez girerek kayıplara karışan dört kişiden ikisinin kimliği Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlendi. Hı

Çerkezköy 11.08.2016 21:11:00 0
İkisinin kimliği belli oldu

VATAN BİLGİSAYARA İKİ KERE GİRDİLER

 

16 Temmuz gecesi saat 03.00 sıralarında Demokrasi nöbetini fırsat bilen hırsızlar Atatürk Caddesinde bulunan Vatan Bilgisayar’a girmiş ve çok sayıda elektronik eşya çalarak kayıplara karışmıştı. Aynı kişi oldukları kamera kayıtlarından belli olan üç zanlı bir kez daha 25 Temmuz gecesi ellerini kollarını sallayarak Vatan Bilgisayar’ı ikinci kez yağmalamış çalıntı olduğu belirlenen ve önüne Türk bayrağı olan araçla 25 tablet çalarak ikinci kez kayıplara karışmıştı.

DÖRT ZANLIDAN İKİSİNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

 

Hırsızlar Vatan Bilgisayarda ikinci hırsızlığı gerçekleştirmeden önce de Erna Center iş merkezi girişinde bulunan Türkcell bayiine girerek burada da yüklü miktarda malzeme çalarak kayıplara karışmışlardı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında titiz bir çalışma yürüten İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dört zanlıdan ikisinin kimliğini tespit etmeyi başardı.

 

AİLELERİ TEPKİ GÖSTERİYOR

 

Hırsızlardan birinin 17 yaşındaki H.K. ve diğerinin de 18 yaşındaki F.G. olduğu ifade edildi. Hırsızlardan biri İstanbul Küçükçekmece, diğerinin de İstanbul Zeytinburnu’nda ikamet ettiği ancak yapılan aramalarda her iki zanlının da evlerine gitmediği öğrenilirken, ailelerinin de ‘bizlerin böyle çocuğu yok, Allah onları bildiği gibi yapsın’ diyerek tepkilerini dile getirdikleri ifade ediliyor.

 

HER YERDE ARANIYORLAR

 

Şahısların Çerkezköy’de 3, Çorlu’da 1, Lüleburgaz’da 1, Kocaeli’nde 2 ve İstanbul’da da son bir ay içinde 2 hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi. Gerekli müdürlüklerle irtibat halinde olan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri diğer iki zanlıyı tespit etmek için çalışmalarını sürdürürken, kimlikleri tespit edilen iki zanlının da her yerde arandığı ifade edildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10