Hastane ve okul inşaatını inceledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği Saray ilçesinde  Devlet Hastanesi ve İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Saray 12.08.2016 20:23:00 0
Hastane ve okul inşaatını inceledi

HASTANEYİ GEZDİ  
 

Vali Ceylan ziyarette ilk olarak 63 dönüm üzerine inşa edilen, 15 bin metrekare kapalı alana sahip, 75 yataklı C sınıfı Devlet Hastanesi inşaatını inceledi. İnşaat alanını gezen ve yapılanları denetleyen Vali Ceylan, inşaatta gelinen son durum hakkında Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

PROTOKOL EŞLİK ETTİ

 

Yapımı devam eden hastaneden ayrılan Ceylan daha sonra 24 derslikli İmam Hatip Lisesi inşaat alanına giderek burada incelemelerde bulundu.  Vali Ceylan, inşaat hakkında Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İncelemeleri sırasında Vali Ceylan’a;  Saray Kaymakamı Alp Aslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Nuri Taştekin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Bulut ve İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek eşlik etti. 

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10