Ak ve Başak ailelerinin mutlu günü

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi İrfan Ak'ın oğlu Mesut Ak hayatını Ayşen Başak ile birleştirdi. Lidya Wedding Garden'da düzenlenen düğün merasiminde davetlil

Çerkezköy 14.08.2016 19:29:00 0
Ak ve Başak ailelerinin mutlu günü

DÜĞÜN TÖRENİ LİDYA’DA YAPILDI

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi İrfan Ak’ın oğlu Mesut Ak, Ayşen Başak ile dünya evine girdi. Cumartesi akşamı Lidya Wedding Garden’da düzenlenen düğün merasimine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı, Ak Parti 26.Dönem Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ak Partili Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeleri, Ak ailesinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.  

 

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

 

Ayşen-Mesut Ak çiftinin nikahlarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, şahitlikleri de AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile Ayşe Doğan, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe yaptı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Nikah töreninin ardından davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak olarak gönüllerince eğlendiler. Davul zurna eşliğinde halay çekilirken, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de halay ekibine eşlik etti. Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftle birlikte gönüllerince eğlendiler. Çerkezköy Haber Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz. 

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10