Terminalde durak sayısı artırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım dairesi başkanlığı Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürlüğü Çerkezköy'de ilçe genelinde yeni yolcu durak çalışmalarını sürdür?

Çerkezköy 15.08.2016 20:04:00 0
Terminalde durak sayısı artırıldı

MEVCUT DURAKLARIN YANINA BİRER DURAK DAHA KONULDU

 

Çerkezköy Otobüs terminalindeki otobüs firmalarının yetkilileri ve minibüsçüler mevcut duraklara birer durak daha ilave edilmesini memnunlukla karşıladıklarını, özellikle yoğunluk yaşandığı sıcak ve yağışlı havalarda vatandaşların araç beklemeleri sırasında korunmalarının daha iyi olduğunu söylediler. Yetkililer, vatandaşların otogarlarda minibüs bekleme sırasında yaşadıkları mağduriyetlerini yaptıkları çalışmalar sonucu tespit ederek mevcut duraklara birer durak ilave ederek bu konudaki mağduriyetleri giderdiklerini belirttiler. Vatandaşlarda yeni durakların ilave edilmesinden memnunluk duyduklarını ancak duraklardaki oturaklara birer ilave daha yapılmasını istediklerini söylediler.

 

ESKİ DURAKLAR İHTİYAÇ DUYULAN MAHALELERE MONTE EDİLDİ

 

Çerkezköy belediyesi tarafından belli noktalara daha önce konulan yolcu duraklarının büyük bir bölümü mevcut yerlerinden sökülerek yerine yeni durakların konulması sonrasında bazı vatandaşlar eski durakların güneş enerjili daha kullanışlı olduğunu ve yerlerinden sökülmesine tepki göstermişlerdi. Ancak yetkililerden edinilen bilgiye şehir içinde tüm durakların ayni tip duraklarla yenilendiğini ve eski durakların ise ihtiyaç duyulan mahallelere monte edilerek değerlendirildiği ve halkın kullanımına sunulduğu bilgisini verdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10