Park alanına 3 bin kişilik cami

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile İlçe Müftüsü İsa Aktaş'ı makamında ağırlarken, İlçeye yeni bir cami yapılması konusu ?

Kapaklı 15.08.2016 20:05:00 0
Park alanına 3 bin kişilik cami

BELEDİYE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret eden Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile İlçe Müftüsü İsa Aktaş ilçeye yeni bir cami yapılması yönünde fikir alışverişinde bulundular. Saat 10.00’da gerçekleşen ziyarette Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile İlçe Müftüsü İsa Aktaş, mevcut Merkez Eski Cami’nin nüfusu hızla büyüyen Kapaklı için yetersiz kaldığını belirterek, Kapaklı Belediyesinin de bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade ettiler.

 

BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise yaptığı konuşmada, “Kent Meydanı Projesi kapsamında uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğümüz Recep Güven Parkımızın bulunduğu alana yaklaşık 3 bin kişilik bir cami yapılması konusunda hemfikiriz. Amacımız, gerek yerel yönetim, gerek iktidar partisi, gerek muhalefet partileri, gerekse STK’larımızla el ele vererek Kapaklımıza hak ettiği hizmetleri verebilmektir. Birlik ve beraberlik içerisinde Kapaklı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

KONU HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTILAR

 

Başkan Mandalı, konuyla ilgili detaylı bilgi almak amacıyla Etüt Proje Müdürü Özgür Çağlayan Irmak ile İmar ve Şehircilik Müdürü Selim Pektaş’ı makamına çağırırken, iki müdür de projenin detayları hakkında Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile İlçe Müftüsü İsa Aktaş’a konu hakkında bilgilendirme de bulundular.

 

İLÇEYE YENİ CAMİ KAZANDIRILIYOR

 

Proje çalışmalarının bir an evvel tamamlanması noktasında birim müdürlerine talimat veren İrfan Mandalı, “Biz Kapaklı Belediyesi olarak Kent Meydanı Projesi kapsamında yapılacak olan cami ile ilgili gerekli düzenlemeleri yapıp, caminin yapılacağı alanı da İlçe Müftülüğü’ne tahsis edeceğiz. Daha sonra cami yaptırma ve yaşatma derneği aracılığı ile hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile ilçemize bu camiyi kazandıracağız” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10