Kültür sanat kurslarına başvurular başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yaklaşık sekizyüz vatandaşın katılımı tamamlanan Kültür-Sanat kurslarının bu yıl ki kayıtları başladı. Yeni eğitim yerinde uzman eği

Çerkezköy 15.08.2016 20:08:00 0
Kültür sanat kurslarına başvurular başladı

“HALK MASALARINA GİDEREK KAYIT YAPTIRABİLİRLER”

 

Çerkezköy Belediyesi’nin ilçe merkezi ve mahallelerinde Kültür-Sanat Kursları kapsamında vermiş olduğu kurslarının 2016-2017 döneminin başvuruları dün başladı. Düzenlenecek olan Kültür-Sanat kursların kayıt tarihlerinin 15 Ağustos Pazartesi günü başladığını ve 30 Eylül Cuma günü sona ereceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Belediyemiz tarafından geçtiğimiz yıl yaklaşık sekizyüz kursiyerimizin katılımı ile tamamladığımız Kültür-Sanat kurslarımızın 2016-2017 döneminin başvuruları alınmaya başlandı. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 15 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvuruda bulunabilirler. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler Kimlik Fotokopisi, Kurs Başvuru Formu (Belediyemiz Halk Masalarından verilecektir.) ve 2 adet vesikalık fotoğraftan oluşmaktadır.” Dedi.

 

KURSLAR 15 EKİM’DE BAŞLAYACAK

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kursların 15 Ekim tarihinde başlayacağını ve 15 Haziran 2017 tarihinde sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Gitar, Takı Tasarımı, Çini, Satranç (UKD 1100 ve üstü seviyesi olma şartı), Ebru, İngilizce, Tiyatro, Türk Sanat Müziği, Halk Oyunları, Step, Aerobik ve Pilates, Yaşam Boyu Spor kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Halk Masalarımızda yaptırabilirler.” dedi.

 

“YENİ YERİMİZDE VERİLECEK “

 

Belediyenin açtığı kursların eğitimlerinin yıl boyunca bazılarının mahalle evlerinde bazılarının ise Anfi Tiyatro Salonu’nda verildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bu yıl 15 Ekim’den itibaren start vereceğimiz Kültür Sanat kurslarımızın Basit İğne Teknikleri Kursu haricinde diğer kurslarımızı Gazi Osman Paşa Mahallemizde önceden kreş olarak kullanılan ve geçtiğimiz hafta Belediyemize devrolan binayı yeni bir Yaşam Merkezi oluşturmayı hedefliyoruz. Yine Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evlerimizde de kurslarımız verilecek. Sportif Kurslarımız ise Kartal Tepe Piknik Alanı ve 29 Ekim Spor Kompleksimizde vermeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10