Sünnet şöleni programı belli oldu

Kapaklı Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin çocukları için her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni 26 Ağustos Cuma günü etkinliklerle kutlanacak.

Çerkezköy 19.08.2016 20:08:00 0
Sünnet şöleni programı belli oldu

“SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”
 

Kapaklı Belediyesi tarafından Eski Belediye meydanında 26 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Sünnet Şöleni hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Kapaklı Belediyesi “Sünnet Şöleninin” programı hakkında bilgilendirmede bulundu. Dar gelirli ailelere destek olabilmek amacıyla sünnet şöleni düzenlediklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, festival programının belli olduğunu kaydetti. Mandalı “  Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Maddi imkânsızlıklar yaşayan ailelerimizin yanındayız. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Halkımızın bir nebze de olsa sosyal hayatına renk katacak şölenimizin hazırlıklarına devam ediyoruz. Bu kapsamda 26 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan “Sünnet Şöleni”nde sahne alacak sanatçılarımız belli oldu” diye konuştu.

 

GÖKHAN MENEŞE SAHNE ALACAK

 

Program akışı hakkında bilgiler veren Mandalı “ Sünnet olan çocuklarımız için Kapaklı Merkez Camiinde ikinci namazının ardından Mevlit-i Şerif okutulacak. Okunacak mevlidin ardından ise çocuklarımız ile birlikte toplu resim çekimi yapılacak. Saat 18.30’da protokol üyelerinin ve sünnet çocuklarının ailelerinin katılacağı geniş çaplı bir konvoy düzenleyeceğiz. Kapaklı Eski Belediyesinin arkasında bulunan alanda gerçekleştirilecek konserde ilk olarak sahneye Serkan Dumlu çıkacak. Serkan Dumlu’nun konserinin ardından pop şarkıcısı Tuğçe Haşimoğlu sahneye çıkarak Kapaklılara unutulmaz bir gün yaşatacak. İlizyon gösterilerinin de gerçekleşeceği programda saat 22.00’de çok yakından tanıdığımız Gökhan Meneşe birbirinden güzel şarkılar seslendirecek. Çocuklarımızın kınalarının yakılmasının ardından havai fişek gösterilerimiz gerçekleşecek. Yarının büyükleri olacak bu çocuklarımızın mürvetlerini de görmeyi Allah bize nasip etsin. Bu heyecanı bizimle paylaşan ailelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı düzenleyeceğimiz sünnet şölenine davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10