Demir ustası yatağında ölü bulundu

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Mimarsinan Mahallesi'nde bir fabrika inşaatında çalışan demir ustası 50 yaşındaki İbrahim Çelik yatağında ölü bulundu. Çelik'in öldüğü sabah nam

Kapaklı 19.08.2016 20:13:00 0
Demir ustası yatağında ölü bulundu

ÜÇ AYDIR FABRİKA İNŞAATINDA ÇALIŞIYOR

 

Kapaklı OSB Mimarsinan mahallesinde yapımı devam eden bir fabrika inşaatında çalışan demir ustası İbrahim Çelik arkadaşlarıyla birlikte kaldığı konteynırda ölü bulundu. İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki İbrahim Çelik, üç aydır çalıştığı fabrika inşaatında çalıştığı, Cumartesi akşamı ailesinin yanına gittiği ve Pazartesi sabahı da işine geri geldiği öğrenildi.

 

KAHVALTIYA ÇAĞIRMAK İÇİN GİTTİĞİNDE ÖLMÜŞ OLDUĞUNU GÖRDÜ

 

Haftanın 5 gününü fabrika inşaatında geçiren İbrahim Çelik, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte geç saatlere kadar oturduktan sonra kaldığı konteynıra giderek yatağına yattığı ifade edildi. İbrahim Çelik’in mesai arkadaşı Ramazan Güler sabah namazına kalktığında arkadaşının ağır bir şekilde horladığını duyduğunu ve saat 07.00’da kahvaltıya çağırmak için yanına gittiğinde ise ölmüş olduğunu gördüğünü söyledi.

 

ÇOK SİGARA İÇTİĞİ İFADE EDİLDİ

 

Evli ve 4 çocuk sahibi olan İbrahim Çelik’i kaldığı konteynırda ölü olarak bulan arkadaşları vakit kaybetmeden durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çelik’in kalp krizinden ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, mesai arkadaşları ise 50 yaşındaki Çelik’in çok sigara tükettiğini ifade ettiler. İbrahim Çelik’in naaşı, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar’ın ön incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Çelik’in naaşı daha sonra da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10