Kozuva: Yüreğimiz yanıyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, yaptığı yazılı basın açıklamasında Van, Elazığ ve Bitlis'te ve Gaziantep'te düzenlenen hain saldırıları kınadı.

Çerkezköy 21.08.2016 20:05:00 0
 Kozuva: Yüreğimiz yanıyor

TEPKİ GÖSTERDİ

 

Son günlerde terör örgütünün gerçekleştirdiği kanlı saldırılara tepki gösteren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva “ Bitlis’te terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırıda 3'ü asker, 1'i köy korucu olmak üzere dört 4 güvenlik görevlimizi şehit verirken 7 askerimiz de yaralandı. Bir gün öncesinde de Van'ın İpekyolu ilçesinde yine teröristlerin polis evi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçta yaptığı alçak saldırının ardından bir gün sonra da Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı araçla saldırılmıştı. Her iki saldırıda 6 polisimiz şehit olurken, 250’ye yakın vatandaşımız yaralanmıştı. Bu kahreden saldırıların üzerine bir de Gaziantep ilimizde 50 vatandaşımızın can vermesine, onlarca vatandaşımızın yaralanmasına sebep olan hain saldırıyla yüreklerimiz yandı.Bu hain saldırıları şahsım ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak şiddetle ve nefretle kınıyorum.

 

“HAİN AMAÇLARA ULAŞAMAYACAKLAR”

 

Kozuva “ Hiçbir terör örgütünün ülkemizle bilek güreşi edecek güçte olmadığını, hain amaçlarına ulaşamayacaklarını biliyor; iş dünyamızın, sanayicimizin ve üyelerimizin 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde olduğu gibi bu alçak saldırıları yapanlara karşı da devletinin ve milletinin yanında olduğunun açık ve net olarak bilinmesini istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bu alçak saldırılarda can veren aziz şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10