Kocameşe yolu soğuk asfalt ile kaplanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesinin  'Ortak Projeler' kapsamında 5 kilometrelik Kızılpınar Mahallesi Koca Meşe Piknik ve Mesire Alanı Yolu soğuk asfalt ile kaplandı.

Çerkezköy 23.08.2016 19:35:00 0
Kocameşe yolu soğuk asfalt ile kaplanıyor

ÇALIŞMALAR BİTTİ

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallesi’nde Millet Caddesi ile Koca Meşe Mesire Alanı arasındaki 6 kilometrelik yol yapım çalışmalarını tamamlarken,stabilize malzeme ile düzeltme ve genişletme çalışması yapılan yolda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri ise soğuk asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

 

SOĞUK ASFALT İLE KAPLANACAK

 

Kızılpınar Millet Caddesi’nden Koca Meşe Piknik Alanı’na giden 5 kilometrelik yolun altyapısının Çerkezköy Belediyesi tarafından yapıldığını ve soğuk asfaltının ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından serildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Millet Caddemizden Koca Meşe Piknik Alanımıza giden 5 kilometrelik yola önce balans malzemesi dökerek altyapısını güçlendirdik. Ardından mekanik malzeme sererek yolumuzu soğuk asfalta hazır hale getirdik. 3 noktada yağmur suyu geçiş menfezi yaptık ve mıcır çektikten sonra 5 kilometrelik yolun soğuk asfaltını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığımız serdi. Katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10