1911 Çerkezköyspor umut verdi

Yaptığı transferlerle Süper Amatör Ligde şampiyonluğun en iddialı ekipleri arasında yer alan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Uzunköprüspor il

25.08.2016 21:17:00 0
1911 Çerkezköyspor umut verdi

MAÇA KÖTÜ BAŞLADI

 

Uzunköprü’de oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Tugay’ın penaltısından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra atak geliştiren ev sahibi ekip Uzunköprüspor 23’üncü dakikada Serhat ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan temsilcimiz ilk devrenin son dakikalarında Yunus’un ayağından gelen gole engel olamadı.

 

MAĞLUP OLDU

 

Karşılaşmanın ilk devresini üç farklı mağlup kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci devre as kadro ile mücadele etti. Oynadığı futbol ile umut veren temsilcimiz yeni transferi Ali Rıza’nın ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor Metin ile bir gol bularak umutladı. Skorun 3-2’e gelmesi ile birlikte beraberlik golü arayan temsilcimiz ilerleyen bölümlerde istediği golü bulamayınca ilk hazırlık karşılaşmasını mağlubiyet ile kapatmış oldu.

 

“HAZIRLIKLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ ailevi sorunlarından dolayı hocamız Yüksel Ersan’dan yoksun sahaya çıktık. 10 gündür yaptığımız hazırlıklarla yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Yorgunluktan ötürü ilk devre oyuna kendilerini veremediler. İlk devre kalemizde üç gol gördük. İkinci devre toparlandık fakat beraberlik golünü bulamadık. Ancak oyuncularımızın ikinci devre göstermiş olduğu performanstan dolayı mutluyum” dedi.

 

“2-3 İSİMLE ANLAŞACAĞIZ”

 

Narçın “ Uzunköprüspor ile oynadığımız ilk hazırlık maçında gana asıllı bir stoper ve Nijeryalı bir sol bek oyuncuyu deneme fırsatı bulduk. Oyuncuların performansını beğendik ama istediğimiz seviyede olmadıkları için kendileri ile anlaşamadık. Transfer çalışmalarımız da aralıksız bir şekilde sürüyor. Önümüzdeki günlerde 2-3 isimle anlaşacağız. Takıma bu sezon katılan kaleci Serhat, forvet Ali Rıza ve genç Alparslan’ın performansından son derece memnunuz. Emre Morgil ile görüşmelerimiz devam ediyor. Emre’nin bu takımda kalması gerekiyor. Şu an başka bir takımla antrenmanlarına devam ediyor. Kendisi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım yeni sezonda da takımımızda yer alır” diye konuştu.

 

8 GÜN BOLUDA KAMP YAPACAKLAR

 

3 Eylül Cumartesi günü 8 günlük kamp için Bolu’ya gideceklerini kaydeden Narçın “ Yeni sezon hazırlıklarımızı 2 Eylül’e kadar Çerkezköy’e sürdüreceğiz. İkinci etap çalışmaları içinde 3 Eylül’de Bolu’ya hareket edeceğiz. Burada üst lig takımları ile dört hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. İnşallah yeni sezon öncesi faydalı bir kamp geçiririz ve hazır bir şekilde Çerkezköy’e döneriz” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10