Başkanvekili Ürkmez çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Serdar Ürkmez, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapısı yıkılan Yunus Emre Parkında devam eden çalışmaları Çerkezköy

Çerkezköy 26.08.2016 20:43:00 0
Başkanvekili Ürkmez çalışmaları inceledi

MODERN PARK OLUŞTURULACAK

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yeni ve daha modern parklar oluşturmak amacıyla yapısını yıktığı alanda Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşin ile birlikte incelemede bulunan Çerkezköy Belediyesi Başkanvekili Serdar Ürkmez “Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Yunus Emre Çay Bahçesi bulunan park alanı üzerindeki yapılar Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde yıkılmıştı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu alanlarda vatandaşlarımız için yeni ve daha modern park oluşturacak” diye konuştu.

 

90 GÜN SONRA KULLANIMA AÇILACAK

 

Yunus Emre Çay Bahçesi’nde 3 bin 275 metrekarelik bir yeşil alan oluşturulacağını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşin “ Bu yerin hafriyat çalışması yapıldı. Yeni projesi için müteahhide yer teslimi yapıldı. Bu proje bugünden itibaren 90 gün sonra Çerkezköy halkının kullanımına kazandırılacak. Parkımızda tamamen yeşillendirme çalışması yapılacak. Bu parkımızda çocuk oyun alanı, koşu parkuru, 2 adet spor alanı ve beton oturma alanı, parkımıza da 63 metrekarelik büfe, oturma grupları yerleştirilirken, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapılacak. Ayrıca parkın içinde engellilere ve vatandaşlara ait ücretsiz tuvalet olacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10