Çelik ve Polat ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış iş adamlarından İnşaat Müteahhidi  Yasin Çelik'in oğlu Yunus Çelik dün Lemar Düğün Salonu'nda Ercan-Halime Polat çiftinin kızı Elif Polat ile y

Çerkezköy 28.08.2016 18:19:00 0
 Çelik ve Polat ailelerinin mutlu günü

İLK DANSLARINI ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE YAPTILAR

 

Genç çiftler düğünde ilk danslarını davetlilerin yoğun alkışları eşliğinde yaparken, düğün pastasını da birlikte kestiler. Gerçekleşen takı törenin ardından Elif-Yunus Çelik çifti düğün törenine katılan akrabaları başta olmak üzere eş ve dostlarıyla birlikte canlı müzik eşliğinde halaylar çektiler ve gönüllerince eğlendiler. Düğüne davetli olan Erzurum folklor ekibi de düğün törenine renk kattı.

 

ÇELİK VE POLAT AİLESİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Elif –Yunus Çelik çiftinin düğün törenine gelen tüm davetlileri Çelik ve Polat ailesi kapıda karşıladı.Düğün sırasındada gelinin annesi Halime ve babası Ercan Polat ile damadın annesi Sündüz ve babası Yasin Çelik davetlilerin masalarını tek tek gezerek mutlu günlerinde yanlarında olmalarından dolayı teşekkür ettiler. Çelik ve Polat aileleri düğün sonunda da davetlileri kapıya kadar uğurladılar.

 

DÜĞÜNE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Düğüne Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu üyesi Sinan Sefil, Belediye Meclisi  ve ÇTSO meclis Üyesi Dilaver Burak, BBP Çerkezköy Eski ilçe Başkanı Salih Küpelioğlu, Ak Parti Çerkezköy İlçe yönetim kurulu üyeleri, olmak üzere siyasiler, Çerkezköy,Kapaklı,Saray,İstanbul,Çorlu ve Tekirdağ olmak üzere çok sayıda iş adamı ve müteahhit,Çelik ve Polat ailelerinin yakınları ile kalabalık bir davetli kitlesi katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10